Είναι η Χώρα μας Θύμα του HAARP; Τι Συμβαίνει με τον Καιρό στην Ελλάδα;

[03/06/2019 - 08:16]

Είναι η Χώρα μας Θύμα του HAARP; Τι Συμβαίνει με τον Καιρό στην Ελλάδα;

Μοιάζει πλέον με ανεξήγητο καιρικό φαινόμενο να θυμίζει η Άνοιξη ως Φθινόπωρο και να έρχεται ο Ιούνιος με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι, ενώ παράλληλα η αφρικανική σκόνη που εμφανιζόταν κάθε 30-40 χρόνια να έχει καθιερωθεί πάνω από την χώρα μας σαν ένα φυσιολογικό φαινόμενο για αρκετούς μήνες με ενδιάμεσα διαλείμματα.

Πολλοί ειδικοί και μετεωρολόγοι, αλλά και απλοί καθημερινοί άνθρωποι αναρωτιούνται τι έχει συμβεί και το κλίμα έχει αποσταθεροποιηθεί τόσο πολύ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν θεωρίες συνωμοσίας ότι η Ελλάδα δέχεται  σφοδρό κύμα κακοκαιρίας χάρη στο σύστημα HAARP, ενώ επισημαίνεται ότι αυτό που συμβαίνει “πλήττει” και γειτονικές χώρες στα Βαλκάνια ήδη από το 2014, πάντα όμως  σε κρίσιμες «περιόδους».

Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων αποτελεί σαφώς «όπλο» στα χέρια όποιων θέλουν να ελέγξουν τον πλανήτη και τους κατοίκους του σε μια προσπάθεια να «επιβάλλουν την θέληση τους», όπως αναφέρει το pentapostagma.gr:

Εκείνη την περίοδο (2014) για πρώτη φορά δημόσια και με στοιχεία Σέρβοι επιστήμονες ανέφεραν  ότι, για τις άνευ προηγουμένου πλημμύρες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα το τελευταίο διάστημα ενοχοποιείται το «αμερικανικό σύστημα HAARP», σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα, όπου Σέρβος επιστήμονας μίλησε ανώνυμα για την εγκατάσταση συστήματος HAARP κοντά στο Βελιγράδι, ενώ κάποιοι δέχτηκαν “φιλικές συμβουλές” να σταματήσουν να ασχολούνται με το θέμα.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα στον ξένο τύπο, το  σύστημα HAARP διαθέτει την μοναδική ικανότητα να «χειραγωγεί» κατά κάποιον τρόπο τα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή δύναται να χρησιμοποιηθεί ως όπλο.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της γερουσιαστή Lisa Murkowski κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο David Walker, αναπληρωτής γραμματέας της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη το 2014 , είπε ότι: «με αυτό το σύστημα (το HAARP) προχωράμε σε άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, για την οποία το HAARP είχε πραγματικά σχεδιαστεί για να δράσει». Το εν λόγω σύστημα  δύναται να  αποστείλει ενέργεια στην ιονόσφαιρα  για να είναι σε θέση να την ελέγξει πραγματικά»,  φέρεται να κατέληξε ο ίδιος.

Το  H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Project, είναι στην ουσία ένα «οπλικό σύστημα» ελέγχου της ατμόσφαιρας και ένα  εργαλείο κατά της ανθρωπότητας.

Το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε επίσημα για την βελτίωση των επικοινωνιών σε στρατιωτικό αλλά και μη στρατιωτικό επίπεδο.

Στην ουσία όμως το H.A.A.R.P. είναι  ένα πεδίο κεραιών που είναι στημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργούν ως μία γιγαντιαία κεραία. Επίσης είναι ο μεγαλύτερος σταθμός ραδιοφωνικής αναμετάδοσης στον κόσμο, με ενεργή ακτινοβολούμενη ισχύ τα 3,6 εκατομμύρια βατ, πάνω από 72.000 φορές ισχυρότερος από τον μεγαλύτερο εμπορικό ραδιοφωνικό σταθμό στις Η.Π.Α. ο οποίος έχει ισχύ περί τα 50.000 βατ. Οι μεταδόσεις του H.A.A.R.P. όμως έχουν ως στόχο μεταξύ άλλων μία συγκεκριμένη περιοχή στην κορυφή της ατμόσφαιρας, την λεγόμενη ιονόσφαιρα.

Όπως ισχυρίζονται πολλοί, στην  πραγματικότητα χρησιμοποιείται για την τροποποίηση του καιρού, ενώ πολλοί ειδικοί το ενοχοποιούν και για την υποβολή υποσυνείδητων μηνυμάτων στους ανθρώπους.

Σε όλη την διαδρομή της αμερικανικής στρατιωτικής τεχνολογίας κανένα πρόγραμμα δεν έχει επιφέρει τέτοιο συνωμοσιολογικό πυρετό όσο το διαβόητο HAARP.

Το σύστημα αυτό έχει ενοχοποιηθεί για μια σειρά από δεινά και καταστροφές, από την πρόκληση των τυφώνων, μέχρι και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Συνωμοσιογράφοι αλλά και δημοσιογραφικά δημοσιεύματα καταλήγουν να κατηγορούν το HAARP για εμπλοκή του και σε σεισμούς, όπως όταν τουρκικές εφημερίδες μετέφεραν την είδηση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης περί προκλήσεως σεισμού στην Κωνσταντινούπολη λόγω του HAARP.

Μαλιστα, ο καθηγητής Haluk Özener, επικεφαλής του παρατηρητηρίου seismic Research Institute, δήλωσε ότι οι σεισμοί ήταν «έκπληξη» και σημείωσε ότι οι σεισμοί μεγέθους  μεταξύ  5 και 5.5  ήταν «αφύσικοι» για την περιοχή.

Σύμφωνα με την είδηση, η δύση (δηλαδή οι ΗΠΑ) διαθέτουν  την δυνατότητα πρόκλησης τεχνητών σεισμών, η καταστρεπτική ισχύ των οποίων δύναται να καταστρέψει  την Τουρκία.

Η Ζωή στην Γη μετατρέπεται σε ένα πολύ “κακό όξινο ταξίδι” και όσοι παρακολουθούν αυτές τις εξελίξεις στα μετεωρολογικά φαινόμενα και όχι μόνο, χτυπούν συναγερμό και με κάθε τρόπο προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο.

Άραγε, τι να κρατήσουμε από όλα αυτά; Ποιά είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα; Που τελειώνουν οι θεωρίες συνωμοσίας και που ξεκινάει η αλήθεια; Τι είναι εκείνο που έχει “χαλάσει” τον καιρό στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή; Πολλά ερωτηματικά που, προς το παρόν, μένουν αναπάντητα από τις επίσημες πηγές, καθώς πολλές φορές οι εξηγήσεις που δίνονται γεννούν περισσότερα ερωτήματα.

περισσότερα στο pentapostagma.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ