Ποιο είναι το ιδανικό κατοικίδιο σύμφωνα με το ζώδιο μας

Ποιο είναι το ιδανικό κατοικίδιο σύμφωνα με το ζώδιο μας

Αν δυσκολεύεσαι για το πιο κατοικίδιο σου ταιριάζει καλύτερα και δεν μπορείς να διαλέξεις, τότε, ίσως, τα άστρα να έχουν την λύση και να μπορούν να σε βοηθήσουν. Ίσως, μάλιστα, να σου δώσουν μία ακόμα επιλογή που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα, γιατί λογάριαζες ανάμεσα στα πιο γνωστά κατοικίδια που οι περισσότεροι έχουν.

Ποιο είναι, λοιπόν, το ιδανικό κατοικίδιο σύμφωνα με το ζώδιο σου; Δες τι προτάσεις που ακολουθούν και κάνε τις επιλογές σου

Κριός

Σου αρέσει η γυμναστική, έτσι ένας σκύλος είναι πολύ καλή επιλογή για εσένα. Σου ταιριάζει περισσότερο ένας μικρόσωμος σκύλος, καθώς λείπεις συχνά από το σπίτι. Τα πηγαίνεις πολύ καλά και με τα πουλιά.

Ταύρος

Σου ταιριάζουν όλων των ειδών οι σκύλοι, αλλά περισσότερο τα ήρεμα και αυτά που τους αρέσει να ξαπλώνουν όλη μέρα και να βλέπουν τηλεόραση με την οικογένεια. Τα πηγαίνεις αρκετά καλά και με τις γάτες, καθώς είναι ευγενή ζώα. Προτιμάς τα καθαρά ζώα, έτσι δεν σου ταιριάζουν τα κουνέλια.

Δίδυμος

Σου αρέσει η συνεχής συντροφιά, έτσι ένας μικρός σκύλος που μπορείς να τον κουβαλάς παντού είναι ιδανική επιλογή. Χρειάζεσαι ένα κατοικίδιο με το οποίο να μπορείς ντα ταξιδέψεις. Πολλοί δίδυμοι έχουν ζευγάρια κατοικίδια. Έχουν δύο σκύλους ή δύο γάτες.

Καρκίνος

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα πηγαίνεις καλά με μικρά τριχωτά πλάσματα όπως τα χάμστερ, τα ποντίκια και τις γάτες σου αρέσουν επίσης τα ψάρια, καθώς ανήκεις στα ζώδια του νερού.

Λέων

Είσαι σαν μία μεγάλη γάτα, έτσι απολαμβάνεις την ανεξαρτησία και την γοητεία ενός αιλουροειδούς στο σπίτι σου.

Παρθένος

Δεν σου αρέσουν ιδιαίτερα τα κατοικίδια, καθώς τείνουν να σου λερώνουν το σπίτι, αλλά ιδανική επιλογή για εσένα είναι μία γάτα που μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της. Τα εξωτικά ζώα δεν είναι για εσένα.

Ζυγός

Είσαι φιλικό και ευγενικό άτομο, έτσι προτιμάς έναν σκύλο από μία γάτα. Οι βόλτες με το σκύλο στο πάρκο είναι τέλειος τρόπος για να γνωρίζεις νέα πρόσωπα.

Σκορπιός

Είσαι από τα λίγα ζώδια που του αρέσουν τα φίδια, οι αράχνες ή τα ερπετά για κατοικίδια. Έχεις επίσης τον τρόπο σου με τις γάτες, καθώς συμβολίζουν αισθησιασμό και μυστήριο.

Τοξότης

Δεν είσαι άνθρωπος που αποκτά κατοικίδια, καθώς σου αρέσουν τα ταξίδια και δεν θες την υποχρέωση. Τα πηγαίνεις καλά με ζώα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως τα ψάρια ή οι χελώνες.

Αιγόκερως

Δεν σου αρέσουν τα κατοικίδια, καθώς τείνουν να σου καταστρέφουν τον τρόπο ζωής. Προτιμάς έναν μεγάλο σκύλο και θέλεις να τον έχεις στην αυλή, και γενικά έξω από το σπίτι.

Υδροχόος

Δεν σου αρέσουν τα κατοικίδια γενικά, αλλά σε γοητεύουν τα πλάσματα του αέρα. Τα πουλιά είναι η ιδανική σου επιλογή.

Ιχθύς

Σου αρέσουν τα ήρεμα κατοικίδια, έτσι επιλέγεις μία γάτα πάνω από έναν σκύλο. Είσαι επίσης ζωδιο του νερού, έτσι τα ψάρια δεν αποτελούν κακή επιλογή.

athensmagazine.gr

loading...