Τι Συνέβη σε Ιστορική Απαγωγή από Εξωγήινους που Τιμάται σε Πόλη του Μισισιπή

Τι Συνέβη σε Ιστορική Απαγωγή από Εξωγήινους που Τιμάται σε Πόλη του Μισισιπή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η πόλη Pascagoula του Μισισιπή έχει τοποθετήσει ένα δείκτη-πινακίδα δίπλα στον ποταμό, όπου δύο άνδρες έχουν απαχθεί από εξωγήινους. Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να τιμηθεί το μέρος στο οποίο έχει συμβεί κάτι που θεωρείται ευρέως ως μία από τις πιο αλλόκοτες περιπτώσεις απαγωγής από εξωγήινους, σε όλο τον κόσμο, η οποία έλαβε χώρα ένα βράδυ της 11ης Οκτωβρίου 1973.

Ο Calvin Parker Jr και ο Charles Hickson είχαν βγει έξω για ψάρεμα όταν είδαν ένα παράξενο αντικείμενο με οβάλ σχήμα και μπλε δέσμη φωτός που κατέβαινε από τον ουρανό. Το σκάφος λέγεται ότι έκανε ένα παράξενο ήχο μέχρι που τελικά προσγειώθηκε στο έδαφος, σύμφωνα με το unexplained-mysteries.com

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα τάραζε τις ζωές και τις σκέψεις των δύο αντρών για τις υπόλοιπες μέρες της ζωής τους.

Τρία παράξενα πλάσματα βγήκαν από το οβάλ αντικείμενο. Αυτά, ήταν αόριστα ανθρωποειδή και είχαν ύψος περίπου 5 πόδια, δηλαδή γύρω στο ενάμιση μέτρο. Δεν είχαν διακριτές οπές για μάτια, παρά μόνο φαινόταν μια μικρή σχισμή αντί για στόμα. Στη θέση των χεριών είχαν κάτι σαν δαγκάνες που θύμιζαν εκείνες του αστακού. Έμοιαζαν να κινούνται με μη ανθρώπινο τρόπο, σαν να ήταν ρομποτικά. 

Οι άντρες παρέλυσαν, τους κόπηκαν τα πόδια, το αίμα τους πάγωσε. Είχαν πάθει την πλάκα και την τρομάρα της ζωής τους. Ξαφνικά ένιωσαν ότι “επιπλέουν” στο σκάφος, όπου μέσα εκεί υποβλήθηκαν σε λεπτομερή φυσική εξέταση.

Το περιστατικό φάνηκε να τελειώνει τόσο απότομα όσο είχε αρχίσει καθώς οι δύο άντρες, ο Hickson και ο Parker, βρέθηκαν ξαφνικά πίσω στην ακροποταμιά, χωρίς κανένα σημάδι του οβάλ αντικειμένου και χωρίς καμία ένδειξη ότι κάτι συνέβη εκεί.

Ο Hickson, μέχρι το θάνατό του το 2011, επέμενε ότι τα γεγονότα συνέβησαν με τον τρόπο που τα περιέγραψε. Ο Parker συνεχίζει να επιμένει ότι όλα όσα είδαν και έζησαν ήταν αληθινά.

Η υπόθεση αυτή έχει διερευνηθεί από αρκετούς, αλλά και από δημοσιογράφους της βραβευμένης με Πούλιτζερ εφημερίδας Sun Herald, από της οποίας το κανάλι μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την υπόθεση:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

The untold story of the alleged 1973 Mississippi alien abduction

diadrastika.com