Ήταν Τεράστιο και Έκανε Μυστηριώδεις Κυματισμούς. Αμέσως το κατέγραψε για να έχει Αποδείξεις (video)

Ήταν Τεράστιο και Έκανε Μυστηριώδεις Κυματισμούς. Αμέσως το κατέγραψε για να έχει Αποδείξεις (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όταν δεις να κινείται κάτι σε μία λίμνη πάνω από 30 μέτρα που αποκλείεται να είναι άνθρωπος, καρχαρίας, υποβρύχιο ή κάτι άλλο γνωστό, τότε σίγουρα, αν έχεις τη δυνατότητα, το καταγράφεις και αρχίζεις τις θεωρίες για το τι θα μπορούσε να είναι: ένα υποθαλάσσιο ΑΤΙΑ, ή κάτι άλλο;

Ένας άνδρας λέει ότι έχει ισχυρές αποδείξεις ότι η λίμνη της Okanagan στην Βρετανική Κολομβία της δυτικής επαρχίας του Καναδά διαθέτει στα νερά της κάτι περισσότερο από ένα μύθο, καθώς είναι πεπεισμένος ότι έχει το καλύτερο αποδεικτικό στοιχείο ενός θρυλικού τέρατος της λίμνης σε βίντεο.

Ο Jim La Rocque παρατήρησε ένα ανεξήγητο πέρασμα στη λίμνη που έκανε μυστηριώδεις κυματισμούς στην επιφάνεια της λίμνης και το κατέγραψε, ισχυριζόμενος ότι είναι το περιβόητο “Ogopogo” ένα “μυθικό” τέρας της λίμνης σύμφωνα με την φολκλορική παράδοση της περιοχής – κάτι παρόμοιο με το τέρας Loch Ness της Σκωτίας.

Αυτό που είδε και κατέγραψε ο Jim La Rocque, ήταν ένα γιγαντιαίο, οφιοειδές πλάσμα να κολυμπάει σχεδόν στην επιφάνεια της λίμνης με τουλάχιστον επτά πτερύγια να κινούνται σε συγχρονισμό. Εκτιμά ότι είχε τουλάχιστον 36 μέτρα (120 πόδια) μήκος.

Ο μύθος του Ogopogo χρονολογείται ήδη από το 1700.

Δείτε το και εσείς. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι;

Brand new Ogopogo sighting surfaces, June 12th

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.