Εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με δύο υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας (video)

Πως να Εξαφανίσετε τους Μαύρους Κύκλους στα Μάτια με Υλικά από την Κουζίνα σας

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει ένα όμορφο πρόσωπο, λαμπερό και χωρίς οτιδήποτε που να μπορεί να το προδίδει. Ωστόσο ένα από αυτά που ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες είναι οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Εκτός, όμως, από τα διάφορα προϊόντα της αγοράς, μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε πολύ εύκολα με δύο υλικά από την κουζίνα σας. -d-

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι σημάδι κούρασης, άγχους ενώ κάποιες φορές έχει να κάνει και με την κληρονομικότητα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να τους αφήνετε ήσυχους ή απλά να τους καλύπτετε με τεράστιες ποσότητες κονσίλερ.

Οι ειδικοί έχουν βρει τρόπους και αυτός που θα σας προτείνουμε σήμερα είναι ένας από τους πιο εύκολους και αποτελεσματικούς. Θα χρειαστείτε δύο μόνο υλικά που σίγουρα υπάρχουν στην κουζίνα σας. Λάδι και λεμόνι. Ναι σωστά καταλάβατε. Θα φτιάξετε ένα ωραιότατο λαδολέμονο, όπως πολύ χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο faysbook.gr.

Τι κάνετε από εκεί και πέρα; Είναι πολύ εύκολο:

Στίψτε ένα λεμόνι και προσθέστε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε τα καλά. Ποτίστε ένα βαμβάκι με το μείγμα και απλώστε το ταμποναριστά κάτω από τα μάτια. Η περιοχή θα αποκτήσει αμέσως λάμψη και οι μαύροι κύκλοι θα ξαφανιστούν.

Επαναλαμβάνετε μία φορά την εβδομάδα πριν από τον ύπνο.  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί:

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

loading...