Μεγάλο Λευκό Εξωγήινο Σκάφος στον Αέρα του Πλανήτη Άρη για Πρώτη Φορά, ισχυρίζεται ερευνητής ότι εντόπισε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα λευκό ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίζεται σε μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που τράβηξε το Curiosity Rover της NASA. Το περίγραμμά του θυμίζει πλοίο της θάλασσας με κατάστρωμα, γέφυρα και καρίνα, ωστόσο βρίσκεται στον αέρα.

Μοιάζει να βρίσκεται σε σημείο που παρακολουθεί την, θεωρητικά, πρωτόγονη συσκευή του Curiosity!

“Έχω δει πολλά άσπρα λαμπερά φώτα στον Άρη, αλλά κανένα δεν αιωρείται και ποτέ δεν έχει σχήμα δίσκου. Αυτό είναι κάτι νέο για μένα. Πρέπει να ψάξω βαθύτερα στις φωτογραφίες για να δω αν έχουν αλιευθεί και σε άλλες (παρόμοια αντικείμενα). Θα ήθελα πολύ να το δω πιο κοντά και σε διαφορετική οπτική γωνία”, λέει ο Scott C. Waring, γνωστός ερευνητής για τα UFOs.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, με αυτή την φωτογραφία και το μυστηριώδες αντικείμενο; Σίγουρα οι σκεπτικιστές λένε ότι πρόκειται για κάποιο ψηφιακό σφάλμα, για κάποιο ελάττωμα στην εικόνα.

Όπως διαβάζουμε στο ethnos.gr: Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάμερες του Curiosity έχουν τραβήξει φωτογραφίες με ανωμαλίες, οι οποίες δεν είναι εύκολο να εξηγηθούν. Η ανωμαλία αυτή τη φορά ήταν μάλλον αστραπιαία, καθώς οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ένα λεπτό πριν και ένα λεπτό μετά την επίμαχη φωτογραφία, δεν δείχνουν καμία λάμψη.

Από την άλλη, όμως, αν πράγματι υπάρχει κάποιο εξωγήινο σκάφος που πετάει με αστραπιαία ταχύτητα, ίσως, είναι φυσιολογικό να φωτογραφηθεί σε ένα καρέ και όχι στα προηγούμενα ή τα επόμενα, ειδικά, αν αυτά έχουν μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους.

Εσείς τι νομίζεται; Δείτε στην συνέχεια την αυθεντική φωτογραφία από τη NASA αλλά και το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες:

White UFO Over Mars Near Curiosity Rover, June 2019, UFO Sighting News.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com