Μεγάλο Λευκό Εξωγήινο Σκάφος στον Αέρα του Πλανήτη Άρη για Πρώτη Φορά, ισχυρίζεται ερευνητής ότι εντόπισε

[20/06/2019 - 08:08]

Μεγάλο Λευκό Εξωγήινο Σκάφος στον Αέρα του Πλανήτη Άρη για Πρώτη Φορά, ισχυρίζεται ερευνητής ότι εντόπισε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα λευκό ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίζεται σε μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που τράβηξε το Curiosity Rover της NASA. Το περίγραμμά του θυμίζει πλοίο της θάλασσας με κατάστρωμα, γέφυρα και καρίνα, ωστόσο βρίσκεται στον αέρα.

Μοιάζει να βρίσκεται σε σημείο που παρακολουθεί την, θεωρητικά, πρωτόγονη συσκευή του Curiosity!

“Έχω δει πολλά άσπρα λαμπερά φώτα στον Άρη, αλλά κανένα δεν αιωρείται και ποτέ δεν έχει σχήμα δίσκου. Αυτό είναι κάτι νέο για μένα. Πρέπει να ψάξω βαθύτερα στις φωτογραφίες για να δω αν έχουν αλιευθεί και σε άλλες (παρόμοια αντικείμενα). Θα ήθελα πολύ να το δω πιο κοντά και σε διαφορετική οπτική γωνία”, λέει ο Scott C. Waring, γνωστός ερευνητής για τα UFOs.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, με αυτή την φωτογραφία και το μυστηριώδες αντικείμενο; Σίγουρα οι σκεπτικιστές λένε ότι πρόκειται για κάποιο ψηφιακό σφάλμα, για κάποιο ελάττωμα στην εικόνα.

Όπως διαβάζουμε στο ethnos.gr: Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάμερες του Curiosity έχουν τραβήξει φωτογραφίες με ανωμαλίες, οι οποίες δεν είναι εύκολο να εξηγηθούν. Η ανωμαλία αυτή τη φορά ήταν μάλλον αστραπιαία, καθώς οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ένα λεπτό πριν και ένα λεπτό μετά την επίμαχη φωτογραφία, δεν δείχνουν καμία λάμψη.

Από την άλλη, όμως, αν πράγματι υπάρχει κάποιο εξωγήινο σκάφος που πετάει με αστραπιαία ταχύτητα, ίσως, είναι φυσιολογικό να φωτογραφηθεί σε ένα καρέ και όχι στα προηγούμενα ή τα επόμενα, ειδικά, αν αυτά έχουν μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους.

Εσείς τι νομίζεται; Δείτε στην συνέχεια την αυθεντική φωτογραφία από τη NASA αλλά και το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

White UFO Over Mars Near Curiosity Rover, June 2019, UFO Sighting News.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ