Το μείγμα που μπορεί να δώσει νέα ζωή στα μαλλιά μας

[09/06/2019 - 08:31]

Το μείγμα που μπορεί να δώσει νέα ζωή στα μαλλιά μας

Τα μαλλιά σας μπορεί να καταστρέφονται πολύ εύκολα, αλλά χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να τους δώσετε πάλι ζωή. Η έκθεση στον ήλιο, το ίσιωμα, το περμανάντ, και η θερμική καταπόνηση από το σίδερο και το στέγνωμα με το πιστολάκι μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σας σε βάθος χρόνου.

Αυτές οι διαδικασίες στεγνώνουν τα μαλλιά σας, και τα κάνουν πιο εύθραυστα, ξηρά, και θαμπά και  ευάλωτα στο σπάσιμο και  την ψαλίδα. Εκείνοι που έχουν λεπτή τρίχα είναι πιο πιθανό να καταστρέψουν πιο εύκολα τα μαλλιά τους.

Η έκθεση στον ήλιο, το ίσιωμα, το περμανάντ, και η θερμική καταπόνηση από το σίδερο και το στέγνωμα με το πιστολάκι μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σας σε βάθος χρόνου.

Για να φτιάξετε αυτή την απίστευτη μάσκα μαλλιών, θα πρέπει να έχετε τα εξής:

  • 2 φλιτζάνια πλήρες γάλα (χρησιμοποιήστε πλήρες αν έχετε χοντρή τρίχα ή γάλα με χαμηλά λιπαρά αν έχετε λεπτά μαλλιά)
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
  • 20 gr.μαγιά (νωπή)

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γάλα, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού αλεύρι για να κάνετε πιο πυκνή αυτή τη μάσκα.

Ανακατέψτε καλά προκειμένου να λιώσει το μέλι , και στη συνέχεια τοποθετήστε προσεκτικά το μείγμα στα μαλλιά σας. Τοποθετήστε το πάνω από ξηρά μαλλιά, κάνοντας μασάζ προκειμένου να διασφαλίσετε ότι όλες οι τρίχες καλύπτονται. Τοποθετήστε ένα σκουφάκι στα μαλλιά. Αφήστε το για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύντε κανονικά με σαμπουάν.

Η υπέροχη αυτή μάσκα, θα κάνει τα μαλλιά σας να λάμπουν και να είναι πιο απαλά από ποτέ!

Πηγή: glowpink.com & daddy-cool.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ