Μυστηριώδεις Ήχοι που η Επιστήμη Δεν Μπορεί να Αναγνωρίσει και Κάποιοι Τρομοκρατούν όσους τους Ακούνε

[17/06/2019 - 09:38]

Μυστηριώδεις Ήχοι που η Επιστήμη Δεν Μπορεί να Αναγνωρίσει και Κάποιοι Τρομοκρατούν όσους τους Ακούνε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο εγκέφαλός μας είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε να ακούει ένα φάσμα ηχητικών συχνοτήτων, να θυμάται κάποιους ήχους και να τους αναγνωρίζει όταν τους ξανακούσει.

Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό να ακούς έναν ήχο και να μην μπορείς να τον αναγνωρίσεις ή να μην ξέρεις από που προέρχεται ή τι τον προκαλεί.

Μπορεί κάποιοι ήχοι να προέρχονται από πνεύματα, φαντάσματα, εξωγήινους, άγνωστα πλάσματα που δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν; Μπορεί να προέρχονται παρεμβολές της σύγχγρονης τεχνολογίας μας σε συχνότητες της Γης;

Είναι μερικά πράγματα στη ζωή που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε “Πως είναι δυνατό να συνέβη;” και ψάχνουμε απαντήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία ούτε καν οι επιστήμονες έχουν εξήγηση.

Σε αυτούς τους παράξενους ήχους συγκαταλέγονται και οι λεγόμενοι “Σάλπιγγες της Αποκάλυψης” ή “Μουγκρητά της Γης”.

Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο από το κανάλι Lab of Mystery για να μάθετε περισσότερα για διάφορους και διαφορετικούς ήχους που έχουν καταγραφεί ή έχουν προσπαθήσει να καταγράψουν αλλά δεν τα κατάφεραν:

Μυστηριώδεις Ήχοι Που Η Επιστήμη Δεν Μπορεί Να Αναγνωρίσει

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ