Οι Μυστηριώδεις Λάμψεις στο Όρος Μπράουν που καταγράφηκαν σε βίντεο και Αποδεικνύουν ότι δεν είναι ψευδαισθήσεις όπως αρχικά πιστευόταν

[05/06/2019 - 09:35]

Οι Μυστηριώδεις Λάμψεις στο Όρος Μπράουν που καταγράφηκαν σε βίντεο και Αποδεικνύουν ότι δεν είναι ψευδαισθήσεις όπως αρχικά πιστευόταν

Στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας, κοντά στην πόλη Morganton, βρίσκεται το βουνό Mount Brown. Και για πάνω από εκατό χρόνια σε αυτό το βουνό βλέπουν περιστασιακά περίεργα φώτα, μαζί με ιπτάμενα αντικείμενα.

Αρχικά προσπάθησαν να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο ως ψευδαισθήσεις, μέχρι που το 1962 τα φώτα φωτογραφήθηκαν με φωτογραφική μηχανή, και ηταν κατι σαν αστραπές.

Τα φώτα είναι πάντα ορατά κοντά στην κορυφή του βουνού ή στον ουρανό πάνω από το βουνό και οι πρώτες αναφορές σχετικά με αυτά τα φώτα, εμφανίστηκαν στον τύπο το 1913.

Ένας μαρτυράς με το όνομα Rybak ισχυρίστηκε ότι κάθε βράδυ έβλεπε μυστήρια φώτα στρογγυλής μορφής με κοκκινωπό χρώμα.

Μετά από αυτό ,το βουνό εξετάστηκε από έναν υπάλληλο της αμερικανικής γεωλογικής έρευνας και αποφάσισε ότι ο ψαράς έβλεπε απλά φώτα μιας αμαξοστοιχίας(!) κοντά στο βουνό.

Αλλά οι αναφορές για μυστηριώδες φώτα άρχισαν να εμφανίζονται και στα επόμενα χρόνια, μέχρι που καταγράφηκαν τελικά σε βίντεο.

Ο ερευνητής Daniel Caton, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια παρακολουθεί το φαινόμενο με κάμερες έχει καταγράψει ασυνήθιστα φαινόμενα στο Mount Brown. Τον Ιανουάριο του 2019 έγινε καταγραφή κάτι περίεργου στο ουρανό. Το βίντεο είναι time-lapse:

Brown Mountain Lights Camera 1B January 10-11, 2019

aetos-apokalypsis.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ