Το

Το “Παιδί με τα Μαύρα Μάτια” που Εμφανίστηκε μετά από 30 χρόνια

Το “Παιδί με τα Μαύρα Μάτια” είναι μία μεγάλη ιστορία που απασχολεί σελίδες με παραφυσικά και ανεξήγητα φαινόμενα. Ωστόσο, έχει γίνει και θέμα που συμπεριέλαβαν στην θεματολογία τους και μεγάλες συστημικές ιστοσελίδες και ΜΜΕ του εξωτερικού, κυρίως.

Αφορά την εμφάνιση ενός παιδιού, ενός μικρούς κοριτσιού που ολόκληροι οι οφθαλμοί του είναι ολόμαυροι, χωρίς ίχνος λευκού μέσα τους. Υποστηρίζεται, μάλιστα, πως δεν είναι και η μοναδική περίπτωση εμφάνισης παιδιού με τέτοια μάτια. Έτσι, όταν επανεμφανίστηκε, ξεκίνησαν έρευνες:

Έρευνες για τον εντοπισμό ενός φαντάσματος που γυρίζει το κεφάλι, το οποίο έκανε ξανά την εμφάνισή του μετά από 30 χρόνια στο Cannock Chase του βρετανικού Staffordshire, ξεκίνησε κορυφαίος ερευνητής παραφυσικών φαινομένων, όπως αναφέρει και το pyles.eu

Ο Lee Brickley έλαβε αρκετές αναφορές ότι το φάντασμα με την μακάβρια εμφάνιση και το περίεργο, αλλά σαφές όνομα «Παιδί με τα μαύρα μάτια» επέστρεψε στην περιοχή, αποφασίζοντας να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση.

Το «παιδί» εθεάθη τελευταία φορά πριν από 30 χρόνια, προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι αυτό που περιγράφει ακριβώς και το όνομά του. Τα μάτια του δεν έχουν ίριδα και ίχνος λευκού χρώματος…

«Ακούσαμε παιδικές κραυγές και τρέξαμε προς το μέρος τους. Δεν μπορούσαμε ωστόσο να εντοπίσουμε το παιδί και σταματήσαμε λαχανιασμένοι», ανέφερε μια σοκαρισμένη γυναίκα που περπατούσε στο Birches Valley, συμπληρώνοντας: «Γύρισα και είδα ένα κοριτσάκι να στέκεται πίσω μου. Δεν ήταν πάνω από 10 ετών, ενώ είχε καλύψει τα μάτια με τα χέρια της. Λες και περίμενε μια τούρτα γενεθλίων. Ρώτησα αν είναι καλά και αν ήταν αυτή που φώναζε. Τότε άνοιξε τα μάτια της τα οποία ήταν κατάμαυρα! Πήδηξα πίσω και άρπαξα την κόρη μου. Όταν κοίταξα πάλι είχε φύγει. Ήταν τόσο παράξενο»…

Σύμφωνα με τον 28χρονο Lee η εμπειρία της γυναίκας ταυτίζεται με μαρτυρίες από τη δεκαετία του 80΄.

«Το καλοκαίρι του 1982, η θεία μου ήταν 18 χρονών. Συναντιόταν μαζί με τις φίλες της στο Cannock Chase, όπως πολλοί έφηβοι κάνουν ακόμα και σήμερα. Ένα βράδυ, λίγο πριν πέσει το σκοτάδι, άκουσε ένα κοριτσάκι να κραυγάζει για βοήθεια. Τρέχοντας προς τη φωνή, σκόνταψε πάνω σε μία πέτρα και τότε αντίκρισε το κορίτσι, περίπου έξι ετών, να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Γύρισε και την κοίταξε στα μάτια πριν εξαφανιστεί στο δάσος. Ήταν κατάμαυρα… Η έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκε άκαρπη, ωστόσο εκείνη την εποχή κανείς δεν είχε λόγο να πιστέψει ότι κάτι παραφυσικό συνέβαινε. Το κορίτσι είχε σάρκα και αίμα», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Υπήρξαν παρόμοιες αναφορές για παιδιά με μαύρα μάτια σε όλο τον κόσμο. Μερικοί πιστεύουν πως είναι εξωγήινοι, βαμπίρ ή φαντάσματα. Στην Αμερική, σύμφωνα με μαρτυρίες, παιδιά με μαύρα μάτια χτυπούν τις πόρτες σπιτιών και ζητούν αν μπορούν να μπουν μέσα. Η διαφορά είναι πως στο Cannock Chase εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας…».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σύμφωνα με την βρετανική mirror.co.uk ο Lee Brickley είπε πως υπάρχουν δύο θεωρίες: στην μία, το «Παιδί με τα μαύρα μάτια» μπορεί να συνδέεται με την Cornovii, μια φυλή Κελτών γνωστή για τις θυσίες αίματος και η δεύτερη θεωρία είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια μαζική ψευδαίσθηση.