Περισσότερα από 7 εκατομμύρια Άτομα Έχουν Απαχθεί από Εξωγήινους σύμφωνα με έρευνα

Περισσότερα από 7 εκατομμύρια Άτομα Έχουν Απαχθεί από Εξωγήινους σύμφωνα με έρευνα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι πάνω από 7 εκατομμύρια άνθρωποι, όλων των εθνικοτήτων, έχουν απαχθεί από τον πλανήτη Γη, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Από την πρώτη ιστορία μίας υποτιθέμενης απαγωγής από εξωγήινους στις Ηνωμένες Πολιτείες, από οντότητες κοντού αναστήματος που αργότερα έγιναν γνωστές ως «Grey», ο κόσμος έχει διαβάσει αμέτρητες άλλες να μιλούν για απαγωγές των ανθρώπων οι οποίοι καταλήγουν να επισκέπτονται με την θέλησή τους ή χωρίς αυτήν, διαστημόπλοια ή υπόγειες βάσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει ουφολόγοι, οι οποίοι υπερασπίζονται την αλήθεια αυτών των υποθέσεων, κόντρα στους σκεπτικιστές, υπολογίζονται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 80 εξωγήινες φυλές πίσω από αυτές τις απαγωγές και η καθεμιά έχει ένα διαφορετικό σκοπό για τους λόγους που το κάνει.

Διαβάστε επίσης: David Jacobs: Γιατί οι Εξωγήινοι Απαγάγουν Γήινους

Οι εξωγήινες απαγωγές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα στην ιστορία και έχει προσελκύσει την προσοχή των οπαδών επιστημονικής φαντασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όταν μιλάμε για απαγωγές εξωγήινων πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένας άνθρωπος να απορροφάται από μία μεγάλη λευκή δέσμη φωτός, η οποία προέρχεται από ένα UFO (ΑΤΙΑ) στον ουρανό.

Διαβάστε επίσης: Project SIGMA και η Μυστική Συμφωνία Ανθρώπων και Εξωγήινων που Λίγοι Γνωρίζουν

Και ενώ οι ψυχολόγοι πάντα αναζητούν μια λογική απάντηση σε αυτό το «φαινόμενο», άλλοι αναζητούν εξηγήσεις στον υπερφυσικό κόσμο

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είμαστε πραγματικά μόνοι; Αυτό είναι το ερώτημα που οι περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται όταν βλέπουν ιστορίες “εξαφανίσεων” χωρίς εξήγηση όπως αυτές που περιγράφονται από τον Rafa, του eblv.es στο επόμενο βίντεο. Εσείς τι πιστεύετε για όλα αυτά;

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκαν Εξωγήινα Εμφυτεύματα Μέσα σε Ανθρώπους

Abducidos más de 7 millones

diadrastika.com