Έχει Αποδείξεις για έναν Πολιτισμό που Ξεκληρίστηκε από Κομήτη πριν από 22.000 χρόνια, ισχυρίζεται ερευνητής

Έχει Αποδείξεις για έναν Πολιτισμό που Ξεκληρίστηκε από Κομήτη πριν από 22.000 χρόνια, ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ερευνητής Graham Hancock, στο βιβλίο του “Magicians of the Gods”, ισχυρίζεται πως έχει την αναντίρρητη απόδειξη της θεωρίας του πως ένα τεράστιο ουράνιο αντικείμενο έπεσε και κατέστρεψε ένα αρχαίο ανθρώπινο πολιτισμό που προηγείται κατά πολύ εκείνων που εμείς θεωρούμε αρχαίους.

Η θεωρία του Hancock βασίζεται στη συσχέτιση πολιτιστικών και γεωλογικών γεγονότων μεταξύ διαφορετικών τόπων τόσο μακρινών όπως η Ινδονησία, η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Ινδία.

Γι’ αυτό το σκοπό έχει συνεργαστεί με ερευνητές και επισκέφθηκε διάφορα μυστηριώδη μέρη, όπως το ιερό χώρο Gunung Padang της Ινδονησίας, όπου βρήκαν λείψανα από βασάλτη, τα οποία σύμφωνα με Hancock, θα ανήκαν σε κάποιο είδος πυραμίδας 22.000 χρόνια πριν από την εποχή μας, ή ακόμα και πιο πριν, όπως διαβάζουμε στο ufo-spain.com

Αυτή όπως και άλλες πυραμίδες, γνωστές ή υποτιθέμενες, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου από έναν άγνωστο πολιτισμό που κατάφεραν να επιβιώσουν.

Ήταν τότε μια εποχή που η Γη βγήκε από την εποχή των παγετώνων και η θερμοκρασία έγινε ευνοϊκή για τα θηλαστικά. αλλά κατά τη διάρκεια των αιώνων ένα γεγονός που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί προκάλεσε τον πλανήτη να επιστρέψει απότομα σε νέα εποχή παγετώνων.

Για τον Hancock, αυτή η ξαφνική επανεμφάνιση των παγετώνων οφείλεται σε έναν κομήτη που θα είχε μεγάλο αντίκτυπο κατά το πέρασμά του προκαλώντας τεράστιες παλίρροιες και σκόνη που κάλυψε την ατμόσφαιρα για πάνω από χίλια χρόνια.

Το Göbelki Tepe, στην σημερινή Τουρκία, που χρονολογείται πάνω από 9.600 χρόνια πριν, φαίνεται να “περιγράφει” τις καταστροφικές συνέπειες αυτής της πιθανής σύγκρουσης ή του περάσματος, σύμφωνα με τον Hancock, ενώ η περιοχή εξυπηρετούσε τους επιζώντες να διατηρήσουν τουλάχιστον κάποια γνώση του προηγούμενου πολιτισμού που καταστράφηκε, με την πρόθεση να την μεταφέρει προς τις μελλοντικές γενιές.

Έτσι, δεν είναι τυχαίο ότι τα πρώτα ίχνη της επανεμφάνισης του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής και της διάδοσης των γεωργικών δεξιοτήτων, πρέπει να δοθεί στο παλαιότερη γνωστή μεγαλιθική κατασκευή, στο Göbelki Tepe.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τέλος, ο συγγραφέας, όπως ισχυρίζεται στο βιβλίο του “Magicians of the Gods” παρέχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του και μέσα από αυτά ξαναγράφεται πλήρως η ιστορία και η προέλευση του πολιτισμού μας.

Παρακολουθείστε και ένα σχετικό βίντεο:

Graham Hancock: Quest for the Lost Civilization – A Species with Amnesia FULL LECTURE

diadrastika.com