Η Πραγματικότητα Είναι ένα Κρυφό Πλέγμα και Μέσα σε Αυτό Μπορεί να Υπάρχουν Πολλά που Δεν Ξέρουμε

Η Πραγματικότητα Είναι ένα Κρυφό Πλέγμα και Μέσα σε Αυτό Μπορεί να Υπάρχουν Πολλά που Δεν Ξέρουμε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια κρυφή, περιπλεκόμενη υποδομή που επιτρέπει εναλλακτικές διαστάσεις, παράλληλα σύμπαντα, πολλαπλά χρονικά διαστήματα και έναν άπειρο αριθμό δυνατοτήτων που μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και εσάς τον ίδιο… Μπορεί να υπάρχει;

Η Marie D. Jones διερευνά αυτό το Πλέγμα, και μέσα από αυτή τη θεωρία ψάχνει τα φαινόμενα που θα μπορούσαν να μετακινούνται μεταξύ διαφορετικών πραγματικοτήτων, ενώ εμείς ως παρατηρητές έχουμε να κάνουμε με μία μόνο μόνο έκφανση, καθώς “περπατάμε στο πλέγμα” βιώνουμε ένα παραφυσικό γεγονός.

Οι θαυμάσιοι και περίεργοι κόσμοι της κβαντικής φυσικής και της νέας επιστήμης έχουν ανοίξει τις πόρτες σε πιθανές νέες θεωρίες για να εξηγήσουν την ύπαρξη παραφυσικών φαινομένων, συμπεριλαμβανομένων των UFOs.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχουν πολλαπλές εξηγήσεις για κάθε φαινόμενο, τα οποία όλα υπάρχουν κρυμμένα στο πλέγμα των πραγματικοτήτων, οπότε εμείς, παίρνουμε περιστασιακές αναλαμπές και εμπειρίες από αυτά.

Από τα πιο απλά πράγματα μέχρι τις υψηλότερες διαστάσεις και τους πιθανούς χρονοταξιδιώτες, ένα ΑΤΙΑ μπορεί να μην είναι καν αυτό που σκεφτόμαστε ή που φανταζόμαστε, ακόμα και ο άνθρωπος στην διπλανή πόρτα.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Reality is a Hidden Grid and Anything Could Be In It, Including YOU!

https://youtu.be/so9sbS9FfOg

diadrastika.com

loading...