Οι Προβλέψεις της Baba Vanga: Τι θα Συμβεί σε Πούτιν, Τραμπ, Ασία και Ευρώπη

Οι Προβλέψεις της Baba Vanga: Τι θα Συμβεί σε Πούτιν, Τραμπ, Ασία και Ευρώπη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

H Μπάμπα Βάνγκα, μία γνωστή Βουλγάρα προφήτης για την οποία πολλοί πιστεύουν ότι είχε προβλέψει την τρομοκρατική επίθεση της 9ης Σεπτεμβρίου και την άνοδο του ISIS, λέγεται ότι, ανάμεσα σε άλλα, προειδοποίησε για επικείμενους κατακλυσμούς το 2019.

Δείτε στη συνέχεια μερικές από τις πιο τρομακτικές προβλέψεις της για το 2019, σύμφωνα με την βρετανκή express.co.uk:

Για την τυφλή γυναίκα που ονομάστηκε από τους οπαδούς της “Νοστράδαμος των Βαλκανίων”, υποστηρίζεται ακόμα ότι προέβλεψε το Brexit, το τσουνάμι της Ταϊλάνδης το 2004, την τρομοκρατική επίθεση της 9ης Σεπτεμβρίου και το ναυάγιο του ρωσικού  υποβρυχίου Kursk το 2000.

Το πραγματικό της όνομα είναι Vangeliya Pandeva Dimitrova και γεννήθηκε το 1911 στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Η γυναίκα έχασε την όρασή της σε νεαρή ηλικία, αλλά κάπως έτσι “ξεκλειδώθηκαν”, όπως ισχυρίζονται πολλοί, οι δυνατότητές της για διόραση και προβλέψεις γεγονότων σε μελλοντικούς χρόνους.

Ο Donald Trump θα αρρωστήσει το 2019

Σύμφωνα με μία από τις προφητείες της Baba Vanga, ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα υποκύψει σε μια άγνωστη ασθένεια κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Η ασθένεια θα αφήσει τον Πρόεδρο Trump με απώλεια ακοής, εμβοές και εγκεφαλικό τραύμα. Παραδόξως, αρκετοί Αμερικανοί διπλωμάτες υπέφεραν παρόμοια συμπτώματα όταν ήταν στην Κούβα και την Κίνα νωρίτερα φέτος, όπως αναφέρει η βρετανική Express

Σύμφωνα με το South China Morning Post, τα συμπτώματα θα μπορούσαν να ήταν αποτέλεσμα “υποκλοπής ή επιτήρησης, αντί για επίθεση με ηχητικά όπλα, σύμφωνα με αμερικανό ερευνητή”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν θα επιβιώσει από μια απόπειρα δολοφονίας το 2019

Η Μπάμπα Βάνγκα λέγεται ότι πρόβλεψε μια τολμηρή απόπειρα δολοφονίας στον Rώσο πρόεδρο από κάποιον από ανήκει στους δικούς του κύκλους.

Η Charlotte Dobre στο InformationOverload, κανάλι του YouTube, δήλωσε: «Κατά το επόμενο έτος, είπε ότι θα υπάρξει μια απόπειρα δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν από μέλος της δικής του ομάδας ασφαλείας και η Ευρώπη θα βιώσει μια οικονομική κατάρρευση».

Ο κ. Πούτιν, ως Πρόεδρος έχει παραδεχθεί ότι έγιναν τουλάχιστον τέσσερις απόπειρες δολοφονίας εναντίον αλλά δεν τα κατάφεραν. Τώρα, βρίσκεται υπό την προστασία μιας ελίτ ομάδας ελεύθερων σκοπευτών.

Ένα γιγάντιο τσουνάμι θα χτυπήσει την Ασία το 2019

Οι υποστηρικτές της Μπάμπα, ισχυρίζονται ότι προέβλεψε σωστά το Τσουνάμι κατά τη διάρκεια της επόμενης μέρας των Χριστουγέννων του 2004, το οποίο σκότωσε περισσότερους από 220.000 ανθρώπους στη Νοτιοανατολική Ασία.

Αλλά εάν τα οράματα της Baba Vanga είναι σωστά, θα μπορούσε να υπάρξει ένα πολύ μεγαλύτερο τσουνάμι το οποίο θα χτυπήσει τμήματα του Πακιστάν, της Ιαπωνίας, της Κίνας, της Ινδονησίας και ακόμη και της Αλάσκας το 2019.

Ο κόσμος θα τελειώσει το 2019;

Μία από τις πιο δύσκολες προβλέψεις της Baba Vanga είναι η ακριβής ημερομηνία κατά την οποία ο κόσμος θα πάψει να υπάρχει.

Ευτυχώς, αυτό δεν θα συμβεί μέχρι τον 51ο αιώνα και το έτος 5079. Σε αυτή τη μοιραία ημέρα, που ξεπερνά τα 3.000 χρόνια, ο κόσμος όπως τον ξέρουμε, υποτίθεται ότι θα τελειώσει.

Ωστόσο, η Μπάμπα Βάνγκα που πέθανε σε ηλικία 86 ετών το 1996, δεν διευκρίνισε πώς θα συμβεί αυτό.

Θα πραγματοποιηθούν οι προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα;

Λέγεται πως η Μπάμπα Βάνγκα ήταν σωστή στις προβλέψεις της περίπου στο 85 τοις εκατό, αλλά οι σκεπτικιστές δεν πείθονται από τις υποτιθέμενες μυστικές δυνάμεις της.

Ακόμη και διάφοροι “συνάδελφοί” της που ασχολούνται με το θέμα έχουν τις αντιρρήσεις τους.

Σύμφωνα με τον Craig Hamilton-Parker, που διαχειρίζεται το Psychics.co.uk, “είναι δύσκολο να κρίνουμε αν οι προβλέψεις της είναι πραγματικές ή όχι“.

“Η Baba Vanga έχει κάνει μερικές συναρπαστικές προβλέψεις, αλλά ανησυχώ αν όλα είναι σωστά”

“Οι στενοί ακόλουθοί της λένε ότι έχουν κρατήσει μυστικές τις τελευταίες προβλέψεις της και ότι δεν πρέπει να αποκαλυφθούν στον κόσμο ακόμα”.

“Μου είπαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των προβλέψεων που βλέπουμε στο Διαδίκτυο είναι ψεύτικες. Για παράδειγμα, υποτίθεται ότι υπήρξε πυρηνικός πόλεμος το 2010, κάτι που δεν συνέβη ποτέ “.

Ο κ. Hamilton-Parker είπε ότι “υπάρχουν πολύ λίγες γραπτές καταγραφές των πραγματικών προφητειών της και πολλές από αυτές που μοιράζονται ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, έχουν παραποιηθεί για το κέρδος”.

«Πιστεύω ότι χρησιμοποιείται σήμερα ως πηγή αποσταθεροποιητικής προπαγάνδας από τους Ρώσους”

“Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο  Πόλεμο  οι Βρετανοί δημοσίευσαν ψεύτικες προφητείες από τον Νοστράδαμο για να αποθαρρύνουν τον εχθρό. Αισθάνομαι ότι οι Ρώσοι χρησιμοποιούν τις υποτιθέμενες προβλέψεις της Baba Vanga για να σπείρουν φόβο και αστάθεια στην Ευρώπη”

Γενικότερα, το θέμα των προφητειών είναι κάτι αμφιλεγόμενο, διότι συνήθως είναι δοσμένες με τέτοιο τρόπο που μπορούν να “κουμπώσουν” σε οποιαδήποτε εποχή και γεγονός.

diadrastika.com

loading...