Οι Πύλες των Αρχαίων για Διαδρομές στο Χώρο και τον Χρόνο

Οι Πύλες των Αρχαίων για Διαδρομές στο Χώρο και τον Χρόνο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι παραδόσεις και τα αρχαία κείμενα, όπως και διάφορες μεγαλιθικές κατασκευές, μας δίνουν εμμέσως πλην σαφώς πολλές πληροφορίες σχετικά με Πύλες και Αστροπύλες.

Οι Σουμέριοι, οι Αιγύπτιοι, οι Ιθαγενείς Αμερικανοί, οι Μάγια και πολλοί άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί, όπως και στην Αρχαία Ελλάδα ο Όμηρος, περιγράφουν κάποιο τύπο συσκευής που επιτρέπει την διααστρική ή διαδιαστατική διαδρομή μέσα από το χώρο και το χρόνο.

Οι περισσότεροι ακαδημαϊκοί συνηθίζουν να απορρίπτουν αυτές τις αναφορές ως καθαρούς μύθους, παραμύθια δηλαδή. Μας λένε ότι δεν αξίζουν για μία περαιτέρω ανάλυση. Αντίθετα, ισχυρίζονται ότι αυτές οι μυστηριώδεις ιστορίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από το αποτέλεσμα της πολύ ενεργούς και ζωηρής φαντασίας των αρχαίων ανθρώπων και προγόνων της σημερινής ανθρωπότητας.

Απορρίπτουν συνοπτικά ακόμη και τη δυνατότητα ύπαρξης μιας τέτοιας τεχνολογίας προκειμένου να διατηρήσουν το δικό τους ιστορικό αφήγημα ανέπαφο. Αλλά, ακόμη και στο δικό τους ακαδημαϊκό κόσμο, αυτοί οι κριτικοί έχουν έναν τρομερό εχθρό, τους θεωρητικούς που υποστηρίζουν δομημένα τις θέσεις τους, ότι παρόμοιες συσκευές θα μπορούσαν να υπάρχουν.

Άραγε είναι έτσι όπως τα λένε οι ακαδημαϊκοί ή όπως τα ισχυρίζονται οι διάφοροι συνωμοσιογράφοι;

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

Stargates of the Ancients

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.