Το Stonehenge Χτίστηκε από Ιπτάμενους Θεούς, σύμφωνα με μια τρελή θεωρία

Το Stonehenge Χτίστηκε από Ιπτάμενους Θεούς, σύμφωνα με μια τρελή θεωρία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάθε χρόνο, την ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στην αρχαία περιοχή του Wiltshire, σε ένα τελετουργικό για την συγκεκριμένη ημέρα η οποία περιβάλλεται από διάφορες δοξασίες, πέρα από από την απλή αστρονομική εξήγηση που παρατηρείται στο Stonehenge, του οποίου οι πελώριοι λίθοι εξακολουθούν να καλύπτονται από το μυστήριο. 

Υπάρχουν πολλές και αντιφατικές εξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι κατασκευαστές του Stonehenge κατάφεραν να μεταφέρουν και να τοποθετήσουν τους μεγάλιθους στη θέση όπου βρίσκονται σήμερα.

Μερικοί άνθρωποι υποδεικνύουν ότι οι πέτρες αυτές μεταφέρθηκαν μέσω χερσαίων βαριών οχημάτων με παράλληλη χρήση καθαρής μυϊκής δύναμης. Αλλά εκείνοι που πιστεύουν σε εξωγήινους είναι πεπεισμένοι ότι οι πέτρες τοποθετήθηκαν εκεί με τη βοήθεια των αρχαίων εξωγήινων. 

Ο Ελβετός συγγραφέας Erich von Daniken προώθησε την ιδέα των αρχαίων αστροναυτών στη Γη, στο βιβλίο του 1998 με τίτλο Chariots of the Gods.

Ο Daniken θεωρεί ότι αστροναύτες από έναν άλλο πολιτισμό, άλλου άστρου, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας στην αρχαιότητα και είχαν ένα ρόλο στη δημιουργία του Stonehenge και άλλων μεγαλιθικών κατασκευών που ήταν πέρα ​​από την ικανότητα των ανθρώπων, όπως αναφέρει η dailystar.co.uk,

Στο βιβλίο του, ο Daniken γράφει:

«Θα μπορούσε να είναι ο Θεός ένας εξωγήινος; Τι εννοούμε όταν λέμε ότι ο ουρανός είναι στα σύννεφα; Από τον Ιησού Χριστό μέχρι τον Elvis Presley, κάθε κουλτούρα, μας μιλάει για άνδρες-πουλιά που πετούν ψηλά και σαρώνουν όλο τον κόσμο δημιουργώντας υπέροχα έργα τέχνης και επιλέγοντας πρόθυμους οπαδούς να μοιραστούν την αιώνια δόξα, πέρα ​​από τα αστέρια. Μπορεί όλες αυτές οι συγγενείς περιπτώσεις να απορριφθούν ως σύμπτωση;”

Μια άλλη υπόθεση από διάφορους Ουφολόγους είναι ότι ο αρχιτέκτονας και τελικά ο οικοδόμος του Stonehenge αναπαράγει το σχήμα ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους για να αποδώσει φόρο τιμής στους εξωγήινους επισκέπτες.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δηλαδή, οι άνθρωποι φέρεται να έχουν διαμορφώσει τα ερείπια αυτά με τη μορφή ενός σκάφους κατά τον ίδιο τρόπο που οι αυτόχθονες της Tanna στο Νότιο Ειρηνικό λατρεύουν τους Αμερικανούς στρατιώτες που τους έφεραν προμήθειες στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Άραγε, τελικά, το Stonehenge χτίστηκε με τη βοήθεια ενός ιπτάμενου δίσκου, ή οι άνθρωποι που το έχτισαν έδωσαν στο μνημείο τη μορφή ενός ανάλογου εξωγήινου διαστημικού σκάφους που είδαν τα χρόνια εκείνα;

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πάρα πολλές θεωρίες σχετικά με το Stonehenge, όπως ότι είναι ελληνικός ναός προς τιμή του Απόλλωνα, ότι δημιουργήθηκε από Έλληνες που έφτασαν εκεί από τις ακτές της Μικράς Ασίας, ότι είναι μία Πύλη που οδηγεί σε άλλες διαστάσεις, ότι συνδέεται γεωδαιτικά με άλλα μνημεία, όπως ο Παρθενώνας και η Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου.

Αν και μερικές από αυτές τις θεωρίες θα μπορούσαν, ίσως, κάποτε να αποδειχτούν και επιστημονικά, όμως, για την αξίωση ότι χτίστηκε από εξωγήινους ή την βοήθεια κάποιου ιπτάμενου δίσκου, δεν φαίνεται να υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ή υποθέσεις που να την υποστηρίζουν.

diadrastika.com


AMP code