Υπάρχει μια Τεράστια Υποθαλάσσια βάση UFO στο κανάλι της Santa Catalina, υποστηρίζει ερευνητής

Υπάρχει μια Τεράστια Υποθαλάσσια βάση UFO στο κανάλι της Santa Catalina, υποστηρίζει ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πληθαίνουν οι ισχυρισμοί ότι εξωγήινοι πολιτισμοί ζουν στους ωκεανούς μας και ότι ενδεχομένως εκεί υπάρχουν αξιόλογες εγκαταστάσεις όπου μπορούν να ζουν κάτω από κανονικές συνθήκες για τον οργανισμό τους και την διατροφή τους τις οποίες έχουν φτιάξει οι ίδιοι, κάποια στιγμή.

Πολλοί μάρτυρες έχουν παρατηρήσει εκατοντάδες παράξενα σκάφη μόλις λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια των θαλασσών και των ωκεανών τα οποία δεν έμοιαζαν με γνωστά μεγάλα θαλάσσια θηλαστικά ή άλλα κήτη, αφού αρκετά από αυτά έχουν τεράστιες ταχύτητες.

Αυτό σηματοδότησε την αρχή ενός συνεχούς μαζικού κύματος παρατηρήσεων. Περιλάμβανε ολόκληρο το φάσμα των φαινομένων UFO, συμπεριλαμβανομένων των εναέριων αλλά και των μη αναγνωρισμένων υποβρύχιων αντικειμένων.

Κυκλοφορούν πολλές ιστορίες και περιπτώσεις για ανάλογες θεάσεις, είτε από επιβατικά αεροπλάνα, από κάποιον επιβάτη που στάθηκε τυχερός και κατέγραψε μυστηριώδη υποβρύχια αντικείμενα κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στον προορισμό του.

Μετά από χρόνια έρευνας αυτής της δραστηριότητας και πολλών συνεντεύξεων από εκατοντάδες μάρτυρες, ο Dennett έρχεται στο εκπληκτικό συμπέρασμα ότι υπάρχει μια μεγάλη υποθαλάσσια βάση UFO στο κανάλι της Santa Catalina.

Σε αυτή τη συναρπαστική παρουσίαση που ακολουθεί στο βίντεο παρακάτω, θα αποκαλύψει τα απίστευτα αποτελέσματα της έρευνάς του, όπως τις πρώτες περιπτώσεις υποθαλάσσιας δραστηριότητας USO στη Νότια Καλιφόρνια αλλά και σε όλο τον κόσμο, ενώ οι φωτογραφίες που μας δείχνει βασίζονται είτε σε πραγματικά περιστατικά των αυτόπτων μαρτύρων, είτε καλλιτεχνικές αναπαραστάσεις με βάση τις περιγραφές όσων δεν αποθανάτισαν αυτά που είδαν στον κινητό ή την κάμερά τους.

Huge UFO Secret Discovered – There Are Alien Bases Under The Ocean

https://youtu.be/5ZBeFeW2-VA

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...