Θες να Γίνεις Influencer Κρασιού και 10.000 να γίνουν Δικά σου;

[13/06/2019 - 15:58]

Θες να Γίνεις Influencer Κρασιού και 10.000 να γίνουν Δικά σου;

Αν το κρασί και τα social media είναι οι δύο μεγάλες σου αγάπες, μία εταιρεία έχει την ιδανική δουλειά για εσένα, που περιλαμβάνει υψηλή αμοιβή και ένα ταξίδι στη Γαλλία.

Η αμερικάνικη εταιρεία Rosé All Day, που όπως μαρτυράει και το όνομα της ασχολείται αποκλειστικά με το ροζέ κρασί, αναζητά το επόμενο άτομο που θα γίνει ο πρεσβευτής της στα social media, προσελκύοντας το κοινό στο οποίο στοχεύουν. Με άλλα λόγια, θέλουν influencer για ροζέ κρασί, που θα κάνει αναρτήσεις στο Instagram, όπως μας εξηγεί το olivemagazine.gr

Η διαδικασία για να κερδίσει κάποιος τη θέση είναι πολύ απλή. Ξεκινώντας από την 8η Ιουνίου (Ημέρα Ροζέ Κρασιού των ΗΠΑ), όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν την εταιρεία στο Instagram και να κάνουν tag τον λογαριασμό της σε posts σχετικά με το ροζέ κρασί. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

Ιδανικά, οι φωτογραφίες που θα ανέβουν, πρέπει να είναι όμορφες, με συναρπαστικό περιεχόμενο και έξυπνες λεζάντες. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των posts που μπορεί να κάνει κάποιος μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου, οπότε και λήγει η ενέργεια. Στη συνέχεια, οι κριτές που έχουν οριστεί από τη Rosé All Day θα βγάλουν 5 φιναλίστ για τη θέση, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν μία ακόμη ανάρτηση στο Instagram για να επιλέξουν οι κριτές τον τελικό νικητή.

Όποιος κερδίσει θα αναδειχθεί νέος «rosé influencer» και θα λάβει $10,000 και ένα 4ήμερο πολυτελές ταξίδι στη νότια Γαλλία, στο château της Rosé All Day, όπου θα πρέπει να κάνουν posts με σχετικό περιεχόμενο.

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ