Ο Grant Cameron για την Ύπαρξη Εγγράφων Σχετικά με Ζωντανό Εξωγήινο στο Μεξικό

[22/06/2019 - 08:34]

Ο Grant Cameron για την Ύπαρξη Εγγράφων Σχετικά με Ζωντανό Εξωγήινο στο Μεξικό

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Grant Cameron, σύμφωνα με το βιογραφικό του, εντάχθηκε και συμμετείχε στην Ουφολογία το Μάιο του 1975, ύστερα από εμφανίσεις ενός αντικειμένου που έγινε τοπικά γνωστό ως Charlie Red Star, καθώς οι παρατηρήσεις έλαβαν χώρα στην Carman της Manitoba, περίπου 25 μίλια βόρεια των συνόρων Καναδά-ΗΠΑ.

Έχει κάνει πολλές διαλέξεις στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με το αντικείμενο στην Carman το 1975, τις πρώτες έρευνες της καναδικής κυβέρνησης σχετικά με τους ιπτάμενους δίσκους, την πολιτική αποκάλυψης UFO, την Πρωτοβουλία UFO Rockefeller και την προεδρική σύνδεση για τα UFO.

Τον Σεπτέμβριο του 2005 του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στις Ηνωμένες Πολιτείες για διάλεξη σχετική μα ΑΤΙΑ.

Επί του παρόντος, ο Cameron αναμένει σχεδόν 100 αιτήσεις FOIA από την Προεδρική Βιβλιοθήκη του Clinton στο Little Rock στο Αρκάνσας που σχετίζονται με τις ενέργειες και τις πολιτικές για τα UFOs.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, ο Grant Cameron αναφέρεται σε ένα έγγραφο, ουσιαστικά ένα αντίγραφο μιας συζήτησης μεταξύ του αστροφυσικού Eric Davis και του ναύαρχου Thomas Wilson, όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους δηλώνεται ρητά ότι ο ναύαρχος Wilson είχε πει ότι ένα Πρόγραμμα Ειδικής Πρόσβασης έχει στην κατοχή του ένα εξωγήινο όχημα το οποίο δεν κατασκευάστηκε σε αυτή τη Γη. Επίσης ότι υπάρχει ένα άλλο έγγραφο που ισχυρίζεται ότι έγινε η σύλληψη ενός ζωντανού εξωγήινου στο Μεξικό!

Όπως υποστηρίζει ο Grant Cameron, η διαρροή των εγγράφων προς τον ίδιο συνέβη στις αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μάθετε στο βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Grant Cameron Discovers Secret Leaked Document on Live Alien in Mexico

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ