Ο Πρώτος Υψηλόβαθμος Πολιτικός του G8 που Είπε: «Οι εξωγήινοι υπάρχουν και οι κυβερνήσεις το ξέρουν και κρύβουν τα στοιχεία...» (video)

Ο Πρώτος Υψηλόβαθμος Πολιτικός του G8 που Είπε: «Οι εξωγήινοι υπάρχουν και οι κυβερνήσεις το ξέρουν και κρύβουν τα στοιχεία…»

Το να πιστεύει πολύς κόσμος στους εξωγήινους ή ό,τι ζουν ανάμεσά μας, θεωρείται, γενικότερα, μία πλάνη, ενώ διάφορα στοιχεία που κατά καιρούς εμφανίζονται στο διαδίκτιο, χαρακτηρίζονται ως θεωρίες συνωμοσίας.

Πως θα χαρακτηρίζαμε την περίπτωση που ένας υψηλόβαθμος πολιτικός λέει τα ίδια πράγματα; -d-

O πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά Πολ Χέλιερ, αρχές Μαΐου του 2013, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Citizen Hearing (Ακρόαση του Πολίτη) στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, αποτελούμενη από σημαίνοντες ακαδημαϊκούς, πρώην πολιτικούς και πρώην στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, υποστήριξε ότι εξωγήινα όντα ζουν ανάμεσά μας, τα οποία όχι μόνο έχουν έλθει σε επαφή με τους ανθρώπους, αλλά και συνεργάστηκαν στο παρελθόν με την αμερικανική κυβέρνηση.

«Οι εξωγήινοι υπάρχουν και οι κυβερνήσεις το ξέρουν και κρύβουν τα στοιχεία…»,

«Τα UFO είναι τόσο διαδεδομένα, όσο τα αεροπλάνα στον ουρανό…»,

«Τουλάχιστον τέσσερα είδη (φυλές) εξωγήινων έχουν επισκεφθεί την γη εδώ και χιλιάδες χρόνια…» ανέφερε στη διάρκεια της ομιλίας του.

O 91χρονος πρώην υπουργός τριών κυβερνήσεων του Καναδά, και επί 23 χρόνια βουλευτής του εθνικού κοινοβουλίου της χώρας, άρχισε να εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του για τους εξωγήινους από το 2005 και ήταν ο πρώτος υψηλόβαθμος πολιτικός του G8 που πραγματοποίησε ποτέ παρόμοιες δηλώσεις.

Παρακολουθήστε το υποτιτλισμένο στα Ελληνικά βίντεο από το κανάλι UFO’s & Aliens Truth (Greek community) για να δείτε τον ίδιο να τα λέει:

Project ALL #4 : Canada’s former minister Paul Hellyer ???? testified about aliens, 3rd May 2013.

loading...