4χρονος είναι η μετενσάρκωση της πρ. Νταϊάνα. Γνωρίζει προσωπικές λεπτομέρειες από την ζωή της, ισχυρίζεται ο πατέρας του

4χρονος είναι η μετενσάρκωση της πρ. Νταϊάνα. Γνωρίζει προσωπικές λεπτομέρειες από την ζωή της, ισχυρίζεται ο πατέρας του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα παιδί τεσσάρων χρονών ισχυρίζεται, από τα δύο του, ότι είναι βασιλικό παιδί και, μάλιστα η ίδια η πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς ξέρει με καταπληκτική και ανατριχιαστική λεπτομέρεια πολλά πράγματα από την ζωή της.

Ο Billy Campbell, το τετράχρονο αγόρι που “ξαναζωντανεύει” από τη ζωή της Lady D, με συγκλονιστικές λεπτομέρειες, υποτίθεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα από την βασιλική οικογένεια, μέχρι που άρχισε να υπονοεί ότι είναι η μετενσκάρκωση της Lady Diana από την ηλικία των δύο ετών.

Ο πιτσιρικάς από την Αυστραλία, αναφέρεται στα “αγόρια” του, δηλαδή, τον Πρίγκιπα Χάρι και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς επίσης περιγράφει το Κάστρο Balmoral με εκπληκτική ακρίβεια.

Ο πατέρας του, David Campbell, ένας Αυστραλός παρουσιαστής της τηλεόρασης, έχει φέρει στη δημοσιότητα όλα αυτούς τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με την βρετανική Express, προκαλώντας τα βρετανικά μέσα και κοινωνικά δίκτυα.

Οι υπαινιγμοί ξεκίνησαν όταν ο Billy, ηλικίας 2 χρονών, είδε μια φωτογραφία της Diana και είπε: “Κοίτα, εγώ είμαι όταν ήμουν πριγκίπισσα”.

Ο κ. Campbell δήλωσε πως ο γιος του δεν σταμάτησε εκεί. Αναφέρθηκε στον “αδελφό” του John – ουσιαστικά τον αδελφό της Νταϊάνα που πέθανε πριν εκείνη γεννηθεί.

Μέσα από πολλές λεπτομέρειες που λέει ο πατέρας του ότι γνωρίζει ο μικρός, είναι και η ακρίβεια που περιγράφει το Balmoral, την χριστουγεννιάτικη κατοικία της Βασίλισσας, χωρίς ποτέ να το έχει δει. Είναι γεμάτο μονόκερους και ο μονόκερος είναι το εθνικό ζώο της Σκωτίας. “Πώς το ξέρει αυτό” αναρωτιέται ο πατέρας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους.

Όταν έδειξαν στον πιτσιρίκο κάποια χαρακτηριστική φωτογραφία από την ημέρα θανάτου της πριγκίπισσας, ο Μπίλι έδειξε να θυμάται το αυτοκινητιστικό στο Παρίσι, το 1997.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Μπίλι είπε για την συγκεκριμένη: «Εδώ είμαι εγώ, είμαι πριγκίπισσα. Στη συνέχεια, μια μέρα οι σειρήνες ήρθαν και δεν ήμουν πριγκίπισσα πια!”

Άραγε, θα μπορούσε ο Billy να είναι πραγματικά η μετενσαρκωμένη ουσία της λαοφιλούς Πριγκίπισσας Νταϊάνα;

diadrastika.com