5άστερος Ναύαρχος: Υπάρχει Σοβαρή Πιθανότητα να μας Επισκέπτονται από Άλλους Πολιτισμούς (video)

5άστερος Ναύαρχος: Υπάρχει Σοβαρή Πιθανότητα να μας Επισκέπτονται από Άλλους Πολιτισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

“Υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να μας επισκέπτονται και να μας έχουν επισκεφθεί εδώ και πολλά χρόνια άνθρωποι από το διάστημα, από άλλους πολιτισμούς. Αυτό θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο αυστηρών επιστημονικών ερευνών και όχι το θέμα «σκουπιδιών» από εφημερίδες τύπου». –  Λόρδος Hill Norton, πρώην Αρχηγός Αμυντικού Επιτελείου, Ναύαρχος 5 αστέρων του Βασιλικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου και Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ.

Αυτό το θέμα ανοίγει πραγματικά το κουτί της Πανδώρας, καθώς υπάρχουν πολλές ερωτήσεις για το από που έρχονται μερικά ή όλα από αυτά τα UFOs.

Γιατί μας επισκέπτονται; Ποια συστήματα πρόωσης χρησιμοποιούν; Τι γνωρίζουν για τη φύση της πραγματικότητας μας; Πόσο ίδια είναι με την δική τους; Πόσο καιρό μας επισκέπτονται; Πόσες ομάδες ή φυλές υπάρχουν; Είναι καλοπροαίρετοι ή κακόβουλοι;

Το θέμα αγγίζει όλες τις πτυχές της ανθρωπότητας και είναι κάτι που μπορεί να αλλάζει τον κόσμο μας με πολλούς και απίστευτους τρόπους, όταν θα έρθει η ώρα που θα ανακοινωθεί επίσημα η ύπαρξή τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μας αρέσει να βαδίζουμε βαθιά στις άγνωστες πτυχές του θέματος ώστε να ανακαλύψουμε και να καλύψουμε όσο γίνεται περισσότερα για τα ΑΤΙΑ.

Αυτή τη στιγμή, δηλώσεις, όπως αυτές του 5άστερου βρετανού ναυάρχου του Βασιλικού Ναυτικού, Λόρδου Hill Norton, έστω και σε υποθετικό επίπεδο, δίνει άλλες διαστάσεις στο θέμα, ήδη από το 2014:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Five Star UK Admiral & Chief of Defense Blows Whistle on UFOs

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...