Το Αιματοβαμμένο Χέρι που Εμφανίστηκε στον Ουρανό της Σιβηρίας και Προμήνυε μια σειρά από γεγονότα που άλλαξαν σταδιακά τη ροή του κόσμου

Το Αιματοβαμμένο Χέρι που Εμφανίστηκε στον Ουρανό της Σιβηρίας και Προμήνυε μια σειρά από γεγονότα που άλλαξαν σταδιακά τη ροή του κόσμου

Βρισκόμαστε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Οι χωρικοί ενός μικρού χωριού της απομακρυσμένης Σιβηρίας διατράνωναν πως είχαν υπάρξει μάρτυρες ενός εκπληκτικού ουράνιου φαινομένου. Είχαν δει στο στερέωμα ένα αιματοβαμμένο χέρι, το οποίο βαστούσε ένα ξίφος με σταυροειδή λαβή.

Ο ιερέας του χωριού, ονόματι Αθανάσιος, στον οποίο έσπευσαν οι συγκλονισμένοι άνθρωποι να του ανακοινώσουν όσα παράδοξα είχαν διαδραματιστεί, τους διαβεβαίωσε πως το αιματοβαμμένο χέρι στον ουρανό ήταν το χέρι του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Μάλιστα, ο ιερέας Αθανάσιος προφήτευσε ότι μετά από τρεις μήνες θα φαινόταν πάνω από τη Σιβηρία να ελαύνει πάνω σε αγέρωχο άτι, που θα καλπάζει ανάμεσα στις φλόγες, ο ίδιος ο Άγιος Γεώργιος, ο οποίος θα κατευθύνεται προς τη θάλασσα, μέσα στην οποία θα πνιγούν όλοι οι Ιάπωνες. Κατόπιν, η θάλασσα θα αποξηρανθεί κι έτσι, οι Ρώσοι θα μπορούσαν να φτάσουν οδικώς έως το Τόκιο.

Πράγματι, σε λίγο καιρό και συγκεκριμένα, στις 8 Φεβρουαρίου του 1904, ξέσπασε ο πρώτος μεγάλος πόλεμος του 20ου αιώνα, ο Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος, που έληξε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1905, δημιουργώντας μια σειρά από επιπτώσεις, που άλλαξαν σιγά-σιγά τη ροή του κόσμου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΧΡΟΝΟΣ», στις 07/03/1904…

Το αιματοβαμμένο χέρι στον ουρανό της Σιβηρίας, το 1904…

strangepress.gr