Γιατί οι Άντρες Λατρεύουν τα Κολλητά Φορέματα!

Γιατί οι Άντρες Λατρεύουν τα Κολλητά Φορέματα!

Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει να κυκλοφορούν χωρίς να φοράνε εσώρουχα. Δεν το κάνουν απαραίτητα για να προκαλέσουν. Κάποιες το παραδέχονται και εξηγούν για ποιο λόγο το κάνουν και πως αισθάνονται όταν βγαίνουν έξω κάτω από αυτή την επιλογή.

Άλλες γυναίκες χρειάζεται να πάνε με 10.000 άντρες για να μάθουν τι ζητάνε οι άντρες από αυτές, ή από τον ίδιο τους τον εαυτό. Κάποιοι από αυτούς, οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι.

Κάποιες άλλες γυναίκες, ίσως, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παρατηρούν κάθε σημείο στο ανδρικό σώμα, τόσο διακριτικά που δεν παίρνεις χαμπάρι ότι σε έχουν ydύσει με τα μάτια.

Παρατηρούν για να εντοπίσουν τα καλύτερα σημεία επάνω τους που θα μπορούσαν να τις αναστατώσουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το καλό χιούμορ ενός άντρα, μπορεί να είναι ένα καλό χαρακτηριστικό, αλλά εκείνο που συμβαίνει με την εμφάνισή του, είναι το καλύτερο ευαίσθητο σημείο του – και μην πηγαίνει αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό.

Κοιτούν διακριτικά και δήθεν φευγαλέα, αλλά εστιάζουν πάρα πολύ καλά. Δεν καρφώνονται, όπως οι άντρες όταν δουν λίγη σάρκα παραπάνω.

Διότι οι άντρες, όπως είναι σε όλους γνωστό λατρεύουν να βλέπουν γυναίκες με φορέματα, πόσο μάλλον όταν είναι άκρως αποκαλυπτικά ή καλύπτουν τα πάντα αλλά διαγράφουν με ακρίβεια την καμπυλωτή φιγούρα του σώματος.

Δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να πούμε περισσότερο. Απλά Δείτε τους λόγους για τους οποίους οι άνδρες λατρεύουν να βλέπουν τις γυναίκες με κολλητά φορέματα, γιατί βαθιά μέσα τους – αλλά και απ’ έξω τους – όπως κι εκείνες, πιστεύουν πως όταν μία γυναίκα έχει ωραίο σώμα, καλό είναι να το αναδεικνύει.

Κάτι που έκαναν τα καυτά κορίτσια που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, όπως τις είδαμε κι εμείς στο athensmagazine.gr:

diadrastika.com

loading...