Απόδειξη Αρχαίου Μηχανισμού Υψηλής Τεχνολογίας στον Άρη, ισχυρίζονται ότι έχουν ερευνητές (video)

Εύρημα στον Άρη μοιάζει με αρχαίο μηχανισμό υψηλής τεχνολογίας, όπως ισχυρίζονται ερευνητές

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Απόδειξη της αρχαίας εξωγήινης τεχνολογίας έχει ανακαλυφθεί στον Κόκκινο Πλανήτη από το Mars Curiosity Rover της NASA, ισχυρίζονται δύο ερευνητές.

Το Curiosity Rover της NASA έχει εξερευνήσει τον Άρη από τη στιγμή που προσγειώθηκε μέσα στον κρατήρα Gale του Κόκκινου Πλανήτη τον Αύγουστο του 2012. Από τότε, το rover κάλυψε 12,99 μίλια (20,91 χλμ.), με πρωταρχικό σκοπό τον εντοπισμό βιολογικών χαρακτηριστικών της βασικής μοριακής ζωής.

Αλλά ένας ευφυής συνωμοσιογράφος υπέρμαχος της εξωγήινης ζωής πιστεύει τώρα ότι το Curiosity έχει αποκαλύψει με τεκμηριωμένη φωτογραφική απόδειξη έναν εξωγήινο μηχανισμό. Στο Whatsupinthesky27, κανάλι στο YouTube, ο διαχειριστής του λέει ότι έχει ανακαλύψει ένα αντικείμενο που μοιάζει να είναι μέρος ενός αγάλματος ανάμεσα στο έρημο τοπίο του Άρη.

Το αντικείμενο είναι μια σαφής ένδειξη ευφυών όντων, τα οποία κάποτε άνθισαν σε αυτόν τον πλανήτη, λέει ο Scott C. Waring, ένας άλλος “κυνηγός UFOs” και υποστηρίζει ανάμεσα σε άλλα ότι, αυτό το μπλοκ που βλέπουμε να μοιάζει με έναν κύβο του Rubik είναι ένα “εύρημα” που στοιχειοθετεί περισσότερες ενδείξεις για αρχαία, πιθανώς τώρα πια εξαφανισμένη, εξωγήινη δραστηριότητα στον Άρη, όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk.

Γι’ αυτόν είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα υψηλής τεχνολογίας και αυτό το “αποδεικνύουν” οι “σωλήνες” και οι “σωληνώσεις” που διακρίνονται επάνω του. Πράγματι δείχνει να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο γύρω του και θυμίζει, όντος, κάποιον ξεχασμένο μηχανισμό. Άραγε θα μπορούσε να είναι ένα εξωγήινο μηχάνημα που εντόπισε το Curiosity, ή απλά μας παρασύρει σε παράτολμες σκέψεις το παρουσιαστικό του, οι οποίες δεν ευσταθούν; Βάλε το email σου στην φόρμα εγγραφής για να λαμβάνεις τα άρθρα μας

Όπως και να έχει μπορείτε να δείτε την αυθεντική εικόνα από τη NASA στον παρακάτω σύνδεσμο ή/και να παρακολουθήσετε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες και μεγεθύνσεις:

Mars Curiosity Rover SOL 2454 Manipulation? / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά