Αρχαίοι Υποθαλάσσιοι Αυτοκινητόδρομοι που Οδηγούν στην Χαμένη Ατλαντίδα; (video)

Αρχαίοι Υποθαλάσσιοι Αυτοκινητόδρομοι που Οδηγούν στην Χαμένη Ατλαντίδα;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η σύγχρονη τεχνολογία και οι εφαρμογές έχουν βοηθήσει πολλούς ερευνητές να κάνουν χωρίς κόπο διάφορες εξερευνήσεις σε άλλους πλανήτες αλλά και στην Γη, τόσο σε ξηρά όσο και στην θάλασσα.

Γενικότερα, οι θάλασσες και οι ωκεανοί κρύβουν πολλά μυστικά. Αρκετά από τα ευρήματα που έχουν εντοπιστεί προκαλούν πολλές απορίες για το τι μπορεί να συμβαίνει κάτω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, από την ακτή του Παναμά.

Δεν είναι λίγοι οι συνειρμοί που σχηματίζονται, καθώς κάποια από αυτά τα ευρήματα-δομές οδηγούν σε συμπεράσματα για μια μυστηριώδη πόλη, με δρόμους που συνδέονται αναμεταξύ τους και που εκτείνονται για εκατοντάδες μίλια.

Αυτοί οι “δρόμοι” είναι τεράστιοι, με πολλά σταυροδρόμια, ενώ παραμένουν ανεξήγητοι και μερικοί άνθρωποι τους συγκρίνουν με σύγχρονους αυτοκινητόδρομους καταλήγοντας σε σκέψεις ότι αφορούν αρχαίους που θα βοηθούσαν στα ταξίδια στην ηπειρωτική χώρα ή/και σε κάποια πόλη στη μέση του Ειρηνικού.

Αν πράγματι θα μπορούσαν να είναι “δρόμοι” είναι σχεδόν αδιανόητο να καταλάβουμε πώς κατασκευάστηκαν και σχεδιάστηκαν στον βυθό της θάλασσας και τι σκοπούς εξυπηρετούσαν.

Θα μπορούσαν να είναι δρόμοι που συνέδεαν την χαμένη Ατλαντίδα με τις άλλες ηπείρους; Ήταν βάσεις όπου επάνω τους ήταν εγκατεστημένοι τεράστιες υποβρύχιες σήραγγες, οι οποίες χάθηκαν, παρασύρθηκαν ή καταστράφηκαν; Θα μπορούσαν να είναι υποβρύχιοι διάδρομοι προσγείωσης και απογείωσης; Να ήταν κάτι άλλο; Ή μπορεί να είναι απλά φυσιολογικοί σχηματισμοί των βυθών;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να τα δείτε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

Ancient Alien Highways Discovered UNDERWATER City Beyond Comprehension!!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com