Η Ανακάλυψη που Συνδέει το Χαμένο Βασίλειο της Ατλαντίδας και το Τρίγωνο των Βερμούδων (video)

Η Ανακάλυψη που Συνδέει το Χαμένο Βασίλειο της Ατλαντίδας και το Τρίγωνο των Βερμούδων

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Από τότε ο Πλάτωνας και μερικοί άλλοι αναφέρθηκαν στην αρχαία πολιτεία της Ατλαντίδας που βυθίστηκε κάπου στον Ατλαντικό ωκεανό, έχουν χυθεί τόνοι μελάνης προκειμένου να μπορέσουν να εξηγήσουν τι ήθελε να πει και, κυρίως, αν υπήρξε πραγματικά ένας τέτοιος πολιτισμός.

Σύγχρονοι ερευνητές και συνωμοσιογράφοι, έχουν ταυτίσει την ύπαρξη του βασιλείου της χαμένης Ατλαντίδας με μία τεράστια θαλάσσια περιοχή που σήμερα είναι γνωστή ως Τρίγωνο των Βερμούδων, γιατί σε αυτήν έχουν συμβεί πολλά παράξενα με εκατοντάδες πλοία και αεροπλάνα να λέγεται ότι έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Όπως είναι κατανοητό, τόσο για την ύπαρξη της Ατλαντίδας, όσο για τα περίεργα φαινόμενα στο Τρίγωνο των Βερμούδων, δεν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία που να αποδεικνύουν χωρίς καμία αμφιβολία την αξιοπιστία των υποθέσεων για την ύπαρξη του ενός ή του άλλου, πόσο μάλλον για την ταύτισή τους.

Θεωρίες υπάρχουν πάρα πολλές, αλλά αποδείξεις καμία. Μόνο ενδείξεις. Μία τέτοια, λοιπόν, που πιστεύεται ότι μπορεί να έχει σχέση με τα απομεινάρια μίας μεγάλης χαμένης πολιτείας, ίσως, της Ατλαντίδας, ισχυρίζεται ότι έκανε το 2001, η Pauline Zalitzki, μία θαλάσσια ερευνήτρια παρέα με τον σύζυγό της Payl Weinzweig.

Ισχυρίζονται, λοιπόν, ότι ανακάλυψαν, ανάμεσα σε άλλες, μία τεράστια δομή από γρανίτη στο βυθό πολύ κοντά στις ακτές της Κούβας, πάρα πολύ κοντά στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Την ανακάλυψη έκαναν, στέλνοντας ένα υποθαλάσσιο καθετήρα, σε βάθος 750 μέτρων.

Άραγε, θα μπορούσε αυτή η ανακάλυψη, εφόσον αποδειχτεί ότι είναι τεχνητή, να είναι η απόδειξη ότι αποτελεί μέρος της χαμένης πόλης της Ατλαντίδας – και όχι απλά μίας οποιαδήποτε χαμένης αρχαία πόλης;

Με το θέμα ασχολήθηκε το History Channel και έφτιαξε το παρακάτω βίντεο, οπότε και μπορείτε να το παρακολουθήσετε:

Paulina Zelitsky discovers symmetrical structures 2200 feet on ocean floor near Cuba

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Crystal Pyramid Discovered In Bermuda Triangle 2012 HD

diadrastika.com

loading...