Ατλαντίδειοι: Έκαναν Χρήση Πυρηνικής Ενέργειας ενώ τα Όπλα και τα Μηχανήματά τους ήταν Εξελιγμένα με ένα είδος Νοημοσύνης

Ατλαντίδειοι: Έκαναν Χρήση Πυρηνικής Ενέργειας ενώ τα Όπλα και τα Μηχανήματά τους ήταν Εξελιγμένα με ένα είδος Νοημοσύνης

Φαντασία ή πραγματικότητα ενός άγνωστου παρελθόντος;

Η Ατλαντίδεια φυλή όπως και οι υποφυλές της κατοίκησαν στον κόσμο των 3 διαστάσεων. Η φυλή διένυσε μια εποχή την λεγόμενη <<χρυσή εποχή>>.

Στα πρώτα στάδια ανάπτυξης της έζησε ειρηνικά χωρίς πολλά προβλήματα (πόλεμος, μάχες, επεκτατικές βλέψεις κ.α). Και αυτοί είχαν το προνόμιο να επικοινωνούν με τους Θεούς, αφού και οι ίδιοι πήραν ανθρώπινη υπόσταση μετέδωσαν στους ανθρώπους τα κρυφά μυστικά της σοφίας σε διάφορους τομείς όπως (ζωή, θάνατος, απώτερος σκοπός του ανθρώπου) καθώς και τον τρόπο που μπορεί να το επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

Γεωγραφικά ήταν μια ήπειρος που τοποθετείτο μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης. Η τοποθεσία στο κέντρο ονομαζόταν Ποσειδωνία και αποτελούσε την πρωτεύουσα. Ακολούθησαν αρκετές εποχές όπως η ασημένια και η χάλκινη όπου από τότε σηματοδοτείται και η κάθοδος της Ατλαντίδειας φυλής εξαιτίας του <<Εγώ>>που ολοένα αυξανόταν. Την συγκεκριμένη εποχή συνέβησαν 2 μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν την εξαφάνιση μεγάλου μέρους έκτασης, της Ατλαντίδειας φυλής κάτω από τα κύματα της θάλασσας.

Όταν δε, κατέφθασε και η σιδερένια εποχή σημείωθηκε μεγάλη άνθηση στον <<τεχνολογικό πολιτισμό>> τους. Έκαναν χρήση της πυρηνικής ενέργειας και τα όπλα όπως και τα μηχανήματα τους ήταν πολύ εξελιγμένα, με ένα είδος νοημοσύνης.

Ακόμη, πραγματοποιούσαν ταξίδια στην Σελήνη, δημιουργούσαν διαστημικές εφευρέσεις ενώ πρώτοι είχαν αναφερθεί στον <<αιθέρα>> ένα ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει κάθε ζωντανό οργανισμό.

Φημολογείται έντονα ότι σε διάφορα σημεία στον κόσμο (σπήλαια, υπόγειες σήραγγες, στην έρημο Γκόμπι, κ.α) βρίσκονται θαμμένες οι μηχανές των Ατλάντων που μπορούν να τεθούν ακόμη σε λειτουργία. Άλλοι πάλι ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στα χέρια μιας μυστικής ομάδας στα Ιμαλάια.

Το τελικό πλήγμα της καταστροφής της Ατλαντίδειας φυλής επήλθε με την ολοκληρωτική <<καταβύθιση>> της Ποσειδωνίας. Χρονικώς συνέπεσε με την έναρξη της εκστρατείας για την κατάκτηση των χωρών της Ανατολής όπως της Ελλάδας και την Αιγύπτου (Νειλέα χώρα). Προσπάθησαν να βρουν υποστηρικτές στο έργο τους και την οποία αποκαλούσαν Ατλαντική συμμαχία. Κινήθηκαν εναντίον της Ανατολής μα ο πόλεμος δεν ανέδειξε κάποιον νικητή διότι τους πρόλαβε η καταστροφή.

Όσοι βγήκαν ζωντανοί κατευθύνθηκαν σε άλλες περιοχές συνεχίζοντας την ζωή τους με τους ιθαγενείς και τον σχηματισμό της 5ης Άριας φυλής. Ορισμένοι από αυτούς που ήταν αφυπνισμένοι προείδαν την καταστροφή και κατέφυγαν σε άλλα μέρη μεταξύ άλλων στην Ελλάδα και στην Αίγυπτο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για την τραγική κατάληξη της Ατλαντίδας αναφέρεται και ο Πλάτωνας στο Τιμαίο. Απόγονοι των Ατλαντίδειων λέγεται πως ανήκουν όλες οι <<ερυθρόδερμες>> φυλές (Ίνκας, Αζτέκοι, φυλή των Άνδεων, Ινδιάνοι).

Για τον ΕΟΕ: Άννα Κβάσνιακ
Επικοινωνείτε στο: [email protected]

thesecretrealtruth