Δομές μίας Ολόκληρης Πολιτείας στη Σελήνη εντόπισε με υψηλής τεχνολογίας τηλεσκόπιο ισχυρίζεται ερευνητής (video)

[06/07/2019 - 15:37]

Δομές μίας Ολόκληρης Πολιτείας στη Σελήνη εντόπισε με υψηλής τεχνολογίας τηλεσκόπιο ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εικόνες που υποτίθεται ότι ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στην κρυμμένη πλευρά της Σελήνης από τη NASA έχουν φέρει επανάσταση στο διαδίκτυο για μία ακόμα φορά.

Οι φωτογραφίες φαίνεται να δείχνουν δομές που πιθανόν να αντιστοιχούν σε κτίρια, ή ερείπια κτιρίων από μια αρχαία εξωγήινη πόλη που άφησε πίσω του ένας εξωγήινος πολιτισμός, ίσως, παλαιότερος από αυτόν που έχει ανθρώπινη ζωή στη Γη.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τη γνώμη διαφόρων συνωμοσιογράφων. Η NASA δεν έχει δώσει ποτέ εξηγήσεις για τίποτα από όλα αυτά, ενώ πάντα τα αποδίδει σε παρειδωλίες ή φυσικούς σχηματισμούς που καμία σχέση δεν έχουν με όλα όσα φαντάζεται ο παρατηρητής.

Οι υποτιθέμενες κτιριακές δομές, εφόσον ευσταθούν οι ισχυρισμοί και η αυθεντικότητα των εικόνων, θα μπορούσαν να είναι η απόλυτη απόδειξη ύπαρξης εξωγήινης ζωής στο φεγγάρι, οι οποίες χτίστηκαν από έναν έξυπνο πολιτισμό ο οποίος έφτασε και στη γη για να βοηθήσει στο σχεδιασμό των πυραμίδων και άλλες μεγαλιθικές κατασκευές στην επιφάνεια του πλανήτη μας.

Στις εικόνες μπορούν να παρατηρηθούν ανάγλυφα που θα μπορούσαν να έχουν σχεδιαστεί από ανθρώπους ή εξωγήινα όντα με νοημοσύνη. Οι κυνηγοί UFO, υποστηρίζουν ότι τα κτίρια αυτά εγκαταλείφθηκαν εκατομμύρια χρόνια πριν, ίσως, λόγω κάποιου καταστροφικού γεγονότος ή μιας κάποιας φυσικής καταστροφής, η οποία αποτελεί μέρος μιας άλλης θεωρίας.

Για τον Scott C Waring, έναν διακεκριμένο και διάσημο κυνηγό UFO, αυτά τα απομεινάρια της πόλης περιλαμβάνουν και ένα λιμάνι.

Δομές μίας Ολόκληρης Πολιτείας στη Σελήνη εντόπισε με υψηλής τεχνολογίας τηλεσκόπιο ισχυρίζεται ερευνητής (video)

Ο Scott C Waring γράφει πως παρατηρούμε δομές με μια σειρά από ορθές γωνίες. Πολλά από τα αντικείμενα αποτελούνται από λευκές στέγες, όπου τα κτίρια είχαν ανοίγματα, όπως τα παλιά κτίρια της Γης που επέτρεπαν την είσοδο και την έξοδο των πλοίων, οπότε θεωρητικά, θα μπορούσαν κάποτε να ήταν ναυπηγεία.

Επίσης, σε ένα βίντεο από το κανάλι BruceSeesAll του YouTube, ο οποίος ισχυρίζεται ότι διαθέτει ένα πραγματικά υψηλής τεχνολογίας τηλεσκόπιο διακρίνει πολλά επιπλέον πράγματα που θα μπορούσαν να αποδοθούν σε δομές μίας ολόκληρης αρχαίας πόλης στο Φεγγάρι.

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να είναι όλα αυτά που μας δείχνει στο βίντεο που ακολουθεί:

Who Is On The Lunar Surface The Controversial Evidence

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ