Είδα στον Βυθό Δυνητικά Όντα από Έναν Άλλο Κόσμο Πολύ Πιο Προηγμένα από τον Άνθρωπο, λέει φημισμένος φωτογράφος του National Geographic

[08/07/2019 - 15:38]

Είδα στον Βυθό Δυνητικά Όντα από Έναν Άλλο Κόσμο Πολύ Πιο Προηγμένα από τον Άνθρωπο, λέει φημισμένος φωτογράφος του National Geographic

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας φημισμένος φωτογράφος του National Geographic και της OceanX ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπισε εξωγήινα όντα κατά τις υποβρύχιες εργασίες του.

Σύμφωνα με τον φωτογράφο: «Νομίζω ότι στον ωκεανό βρήκα δυνητικά όντα από έναν άλλο κόσμο που είναι πολύ πιο προηγμένα από τον άνθρωπο».

Οι ισχυρισμοί για τους υποβρύχιους εξωγήινους έγιναν από τον Luis Lamar, υποβρύχιο διευθυντή φωτογραφίας για το National Geographic και την OceanX. Έκανε την αποκάλυψη μέσω ενός πρόσφατου βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω., όπως αναφέρει το International Business Times

Το απόσπασμα, το οποίο έχει μήκος περίπου ενάμιση λεπτό, επικεντρώνεται στο προφίλ του Lamar και την αξιοσημείωτη εμπειρία του να εργάζεται ως υποβρύχιος φωτογράφος. Στην αρχή του βίντεο, ο Lamar ομολόγησε αμέσως τις συναντήσεις του με ξένες μορφές ζωής από άλλους πλανήτες, όπως αναφέρει το International Business Times

«Πιστεύω, στον ωκεανό, έχω συναντήσει δυνητικά όντα από ένα άλλο ουράνιο σώμα που είναι πιο προηγμένα από τους ανθρώπους», είπε.

Σε ένα άλλο μέρος του βίντεο, ο Lamar συζήτησε τις διάφορες θαλάσσιες μορφές ζωής που αντιμετώπισε υποβρύχια. Ενώ μιλούσε για τους περίεργους θαλάσσιους οργανισμούς που συναντούσε, ο Lamar αναφέρθηκε επίσης την εμφάνιση μερικών ακόμα από τα θαλάσσια πλάσματα που είδε.

«Έχω δει γιγαντιαία αραχνοειδή βαθιάς θάλασσας, δηλητηριώδη φίδια της θάλασσας μακριά από τα ανοικτά των ακτών, όπως τους λαμπερούς κιτρινοκέφαλους», είπε.

«Καρχαρίες σε μια φρενίτιδα, Όρκας να γλιστρούν γύρω μου,» συνέχισε. «Κάποιο είδος, ξέρετε, υπερ-προχωρημένων υδρόβιων εξωγήινων πλασμάτων που κατοικούν στα ρηχά νερά, τα οποία σχεδόν μοιάζουν με σαλάχια.»

Παρά τις περίεργες και τρομερές συναντήσεις του με τα πλάσματα της θάλασσας, ο Λαμάρ θεωρεί ακόμα τον ωκεανό ως ένα πολύ όμορφο μέρος για να βρεθεί.

Οι ισχυρισμοί σχετικά με τις συναντήσεις του με υποβρύχιους εξωφήινους δεν είναι καινούργιοι. Τον Ιανουάριο, δημοσιεύθηκε έκθεση σχετικά με τις συναντήσεις πυρηνικών υποβρυχίων των ΗΠΑ με άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα. Αυτά αναφέρθηκαν ως τα υποβρύχια αντίστοιχα των UFOs , τα οποία είναι γνωστά ως USOs, σε μία έκθεση, η οποία κυκλοφόρησε από το The War Zone και επικεντρώνεται στις συναντήσεις του προσωπικού του Ναυτικού με τα USOs.

Ο Lamar είναι ένας αξιοσέβαστος φωτογράφος με μεγάλη εμπειρία στην τεκμηρίωση της ωκεάνιας πανίδας στα βαθύτερα μέρη των ωκεανών μας.

Τα παραπάνω αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση και αν την λάβουμε σοβαρά – και όχι ως μέρος μίας υπερβολής – θα αποδεικνυόταν ότι εκτός από τις ΥΠΕ (άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα) και τις εξωγήινες υποβρύχιες βάσεις, που θεωρούνται θεωρίες συνωμοσίας, τελικά, υπάρχει παρούσα νοήμων ζωή στην πραγματικότητα, στα βάθη των ωκεανών μας, από όντα που είναι πολύ πιο προηγμένα από τον άνθρωπο. Εσείς τι λέτε;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Meet Lu Lamar

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ