Ειδικός στα UFOs Εξηγεί γιατί να μην Έρθουμε σε Επαφή με Εξωγήινους

[14/07/2019 - 08:44]

Ειδικός στα UFOs Εξηγεί γιατί να μην Έρθουμε σε Επαφή με Εξωγήινους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ειδικός εμπειρογνώμονας σε θέματα “απαγωγής από εξωγήινους” και ο πρώην πράκτορας της CIA, ο Derrel Sims, προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με τους εξωγήινους.

Ισχυρίστηκε ότι εάν προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή με τους εξωγήινους, θα μπορούσαμε να καταλήξουμε με σωματικές βλάβες ή ακόμα και να πεθάνουμε, αφού οι εξωγήινοι είναι κακόβουλα όντα.

Στην ιστοσελίδα του Alien Hunter, ο Sims κατέγραψε την πρώτη του συνάντηση με εξωγήινους, η οποία συνέβη το 1952 όταν ήταν μόλις τεσσάρων χρονών.

Εκεί μας εξηγεί ότι ένας εξωγήινος εμφανίστηκε στην κρεβατοκάμαρά του και προσπάθησε να αλλάξει το μυαλό του. Πιστεύει ότι προσπαθούσε να τροποποιήσει τις αναμνήσεις του έτσι ώστε να μην θυμάται να τον βλέπει ούτε να απαγάγεται. Χρόνια αργότερα, αφού ο Sims έγινε σύζυγος και πατέρας, συνειδητοποίησε ότι οι εξωγήινοι είχαν προσπαθήσει να έρθουν σε επαφή με τον 6 ετών γιο του.

Δεδομένου ότι οι δικές του εμπειρίες του δεν ευχάριστες, ο Sims πιστεύει ότι οι εξωγήινοι χειραγωγούν και μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους θύματά τους με διαφορετικούς τρόπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προειδοποιεί τους ανθρώπους ενάντια στην προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με τα άλλα κοσμικά όντα.

Σε συνέντευξή του στο κανάλι UAMN TV, του YouTube είπε: «Μερικοί άνθρωποι το έχουν κάνει, με αποτέλεσμα να πεθάνουν. Μερικοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί”.

Υπενθύμισε μια τρομακτική ιστορία που του έλεγε ένας παραγωγός το 1994. Ένα πλήρωμα τηλεοπτικής και κινηματογραφικής παραγωγής έσπευσε σε μια περιοχή που ήταν γνωστή για τη δραστηριότητα των UFO προκειμένου να προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τους εξωγήινους. Φάνηκαν φώτα στον ουρανό και αφού αυτά έσβησαν, κάτι εμφανίστηκε από το πουθενά και το πλήρωμα εξαφανίστηκε. Ο παραγωγός ακόμα δεν ξέρει τι συνέβη με το πλήρωμα.

Ο Sims έκανε επίσης μια ενδιαφέρουσα σύγκριση. Είπε ότι ένας άνθρωπος που αναζητά επαφή με εξωγήινους είναι σαν ένα σκυλί που κυνηγάει ένα κινούμενο αυτοκίνητο. Εξήγησε ότι τελικά όταν το αυτοκίνητο θα σταματήσει να κινείται, στον σκύλο μπορεί να μην αρέσει ο οδηγός του. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους που κυνηγούν την ιδέα να έρθουν σε επαφή με ΑΤΙΑ και εξωγήινους. Όταν ή αν τα συναντήσουμε, ίσως να μην μας αρέσουν και θα μπορούσαμε να το μετανιώσουμε πικρά.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien Abductee Explains Why You Should NEVER Contact Extraterrestrials

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ