Είμαστε Μόνο Λίγες Μέρες Μακριά από την Εξωγήινη Επαφή, ισχυρίζεται αινιγματικός βραζιλιάνος

Είμαστε Μόνο Λίγες Μέρες Μακριά από την Εξωγήινη Επαφή, ισχυρίζεται αινιγματικός βραζιλιάνος

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σήμερα υπάρχει μια προφητεία που έχει οδηγήσει πολλούς ουφολόγους αλλά και πιστούς-λάτρεις των εξωγήινων, σε παράκρουση, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν μιλάει για το τέλος του κόσμου, ούτε για την εξαφάνιση της ανθρωπότητας, ούτε λέει τίποτα για έναν αστεροειδή που θα φέρει την “Αποκάλυψη”!

Για να μάθουμε την προέλευση αυτής της προφητείας, πρέπει να μιλήσουμε για τον αινιγματικό βραζιλιάνικο προφήτη Chico Xavier.

Ο Francisco Candido Xavier, πάντα έλεγε ότι από μικρή ηλικία συνοδεύεται από ένα είδος πνεύματος που το ονόμασε «Enmanuel». Σύμφωνα με όσα προέβλεπε ο Chico Xavier, αυτό το πνεύμα είναι εκείνο που πάντα επιβλέπει το έργο του ως προφήτη και μεταφέρει όλα όσα έπρεπε να γράψει στα 451 βιβλία που δημοσίευσε.

Για το λόγο αυτό, ο Chico Xavier δεν δέχτηκε ποτέ τα χρήματα που αντλήθηκαν από τις πωλήσεις των βιβλίων του και, αντίθετα, τα έδωσε σε διάφορες μη κερδοσκοπικές ενώσεις.

Υπάρχει μεγάλη προσδοκία για το τι μπορεί να συμβεί, καθώς ο Chico Xavier έχει μια πολύ καλή ικανότητα στις προβλέψεις του, όπως υποστηρίζεται.

Η προσδοκία για αυτή την προφητεία έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη αναταραχή, καθώς, μέσω του πνεύματος που προαναφέραμε, υποδηλώνει ότι μέχρι τις 20 του μήνα Ιουλίου, θα έχουμε τελικά την πολυπόθητη για πολλούς εξωγήινη επαφή! Οι εξωγήινοι θα έχουν την πρώτη επαφή τους με το ανθρώπινο γένος – και όχι με τις κυβερνήσεις και τις μυστικές υπηρεσίες.

Ακόμα, κι αν αφήσουμε ένα ανοιχτό περιθώριο μερικών ημερών, ας πούμε ως το τέλος Ιουλίου, ή τα μέσα Αυγούστου, εσείς πιστεύετε ότι θα έχουμε πραγματικά μια εξωγήινη επίσκεψη; Κι αν ναι, θα μπορούσε να συμβεί τις επόμενες μέρες;

Διαβάστε επίσης: Το 2019 θα Είναι η Αποκάλυψη των Εξωγήινων, λέει Πρώην του Πενταγώνου

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο του Fran Pérez για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την “διαφορετική” προφητεία:

¿A Días del Contacto extraterrestre? Profecía de Chico Xavier

diadrastika.com