Ένα Ολοκάθαρο UFO στην Άκρως Απόρρητη Στρατιωτική βάση Περιοχή 51;

Ένα Ολοκάθαρο UFO στην Άκρως Απόρρητη Στρατιωτική βάση Περιοχή 51;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα UFO υποστηρίζεται ότι έχει εντοπιστεί σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Νεβάδα, με ορισμένους ισχυρισμούς ότι είναι ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος μέσα στη μυστηριώδη περιοχή 51.

Οπτικά φαίνεται να πρόκειται για ένα UFO που βρίσκεται μέσα στην κορυφαία μυστική στρατιωτική βάση “Περιοχή 51”, μια αμερικανική στρατιωτική τοποθεσία υψηλής ασφάλειας, η οποία από καιρό, τώρα, έχει συνδεθεί με ισχυρισμούς περί εξωγήινης δραστηριότητας.

Με βάση τις συντεταγμένες που δόθηκαν από το TheLifeBeyondEarth, κανάλι του YouTube, o δημοφιλής Scott C. Waring, πιστεύει ότι η τοποθεσία βρίσκεται μέσα στην άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση της Περιοχής 51 και, επιπλέον, σημειώνει πως χρησιμοποιώντας το Google Ruler βλέπουμε ότι το UFO έχει μήκος 31,36 πόδια ή 9,5 μέτρα. Η σκιά του είναι 8,15 μέτρα ή 27,8 πόδια και το UFO βρίσκεται 36,17 μίλια (58,22 χλμ.) από την Περιοχή 51 και, φυσικά, αιωρείται!

Παραδόξως, πολλοί δεν έχουν πειστεί ότι πρόκειται για ένα UFO, ενώ ο VWman100, ένας Youtuber, δήλωσε: “Αν κοιτάξετε τις εικόνες στο Google Earth και μετακινηθείτε πίσω στα χρόνια, θα δείτε ότι πάντα ήταν εκεί”. Κατά συνέπεια δεν είναι αυτό που δείχνει να είναι, ή πρόκειται για κάποια άγνωστη δομή.

Ο καθένας, όμως, μπορεί να το τσεκάρει και να εκφράσει τη γνώμη και την άποψή του από τις συντεταγμένες που δίνονται ή/και παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί:

  • 37 ° 18’20.41 “N 116 ° 28’21.13” W

Area 51: Has a UFO been spotted in top secret military base?

diadrastika.com

loading...