Έλεγε Παντού ότι ένα Μικρό Παιδί Ερχόταν Κάθε Βράδυ στο Δωμάτιο του και τον Κοίταζε την Ώρα που Κοιμόταν. Κανείς Δεν τον Πίστευε, μέχρι που έβγαλε φωτογραφίες

Έλεγε Παντού ότι ένα Μικρό Παιδί Ερχόταν Κάθε Βράδυ στο Δωμάτιο του και τον Κοίταζε την Ώρα που Κοιμόταν. Κανείς Δεν τον Πίστευε, μέχρι που έβγαλε φωτογραφίες

Ένας άντρας από τη Νέα Υόρκη που ισχυρίζεται ότι είναι στοιχειωμένος από το φάντασμα ενός παιδιού δαίμονα, έχει μοιραστεί εικόνες που δείχνουν την οντότητα να τριγυρνά γύρω από το κρεβάτι του.

Ο Adam Ellis έχει αιχμαλωτίσει χιλιάδες χρήστες στο Twitter με την ιστορία του. Μέχρι τώρα έχει 711.000 οπαδούς στην πλατφόρμα και συνεχίζει να προσελκύει το κοινό, κάθε φορά που ενημερώνει την ιστορία φαντασμάτων του.

Μετά από δύο εβδομάδες ησυχίας, ο άντρας επέστρεψε στο Twitter για να ζητήσει συγνώμη για τη «μακρά απουσία» του και να μοιραστεί τα τελευταία γεγονότα με τους οπαδούς του.

Είπε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί, έχοντας παράξενα όνειρα. Ο Adam, ισχυρίζεται επίσης οτι βρήκε ένα παλιό παπούτσι μετά από τη διερεύνηση μυστηριωδών θορύβων που προέρχονταν από την οροφή του. «Έχω συνεχώς την αίσθηση ότι κάποιος με παρακολουθεί», λέει.

Οι άνθρωποι στο twitter μου γράφουν ότι το παιδί μπορεί να χρειάζεται βοήθεια, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν συμβαίνει αυτό. Κάθε φορά που εμφανίζεται, νιώθω μια πενιχρή αίσθηση κακίας».

Την επόμενη μέρα, ο άντρας ξύπνησε ξαφνικά και κατέβασε μια εφαρμογή στο κινητό του, η οποία φωτογράφιζε κάθε λεπτό. Άφησε την εφαρμογή να τρέχει για αρκετές ώρες.

Ξύπνησε βρίσκοντας περίπου 350 φωτογραφίες , τραβηγμένες από μια βιβλιοθήκη του δωματίου του, από πολύ μεγάλο ύψος. Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες, σύμφωνα με τον ίδιο, απλά τον δείχνουν να κοιμάται, εκτός από αρκετές ανατριχιαστικές φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν μια παιδική σιλουέτα στο δωμάτιό του, να στέκεται σε μια καρέκλα και να κοιτάζει προς την κατεύθυνση του κρεβατιού του. Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί τον παρακολουθούσε.

«Έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ», είπε. Παρόλο που οι φωτογραφίες είναι ανατριχιαστικές, οι περισσότεροι είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η ιστορία είναι ένα ψέμα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αρκετοί χρήστες, πάντως, αμφέβαλαν για την ιστορία που διηγήθηκε και τις φωτογραφίες που έδειξε.

athensmagazine.gr

loading...