Έκτακτη Προειδοποίηση για Έντονα Καιρικά Φαινόμενα στην Ανατολική Αττική τις Επόμενες Ώρες από την την γ. γ. Πολιτικής Προστασίας

[11/07/2019 - 13:49]

Έκτακτη Προειδοποίηση για Έντονα Καιρικά Φαινόμενα στην Ανατολική Αττική τις Επόμενες Ώρες από την την γ. γ. Πολιτικής Προστασίας

Έκτακτη προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα στην ανατολική Αττική, μέσα στις επόμενες ώρες, εξέδωσε το κέντρο επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας.

Έκτακτη ενημέρωση δόθηκε από το κέντρο επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας για πιθανή εκδήλωση έντονων καιρικών φαινόμενων στην ανατολική Αττική, τις επόμενες ώρες.

Καταιγίδες συνοδευόμενες από ισχυρούς ανέμους αναμένεται να εκδηλωθούν σε ΩρωπόΔήλεσι και Κάλαμο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη τη γ. γ. Πολιτικής Προστασίας, όπως αναφέρει το sputniknews.gr

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Επίσης, η γ. γ. Πολιτικής Προστασίας καλεί τους κατοίκους να ασφαλίσουν αντικείμενα που αν παρασυρθούν από τον άνεμο, μπορεί να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς και να φροντίσουν ώστε να μην είναι φραγμένα τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών.

Ακόμη, να μην διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα πεζή ή με οχήματα και να αποφεύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές που ελαφρά αντικείμενα μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος, όπως αναφέρεται στο sputniknews.gr.

Ωστόσο, σύμφωνα με το https://www.iefimerida.gr διαψεύδει η Πολιτική Προστασία τα περί προειδοποίησης για ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αττική και διευκρινίζει πως η παρανόηση ξεκίνησε από ένα tweet της Περιφέρειας Αττικής:

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ