Ερείπια μιας Αρχαίας Εξωγήινης Πόλης στον Κόκκινο Πλανήτη; (video)

Ερείπια μιας Αρχαίας Εξωγήινης Πόλης στον Κόκκινο Πλανήτη;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ανιχνευτής Hi-RISE, ο οποίος περιστρέφεται γύρω από τον κόκκινο πλανήτη από το 2006, έχει λάβει πολλές φωτογραφίες του Άρη σε υψηλή ανάλυση.

Οι εντυπωσιακές εικόνες που μας παρουσιάζει στο βίντεο παρακάτω ο Scott C. Waring, γνωστός στον κόσμο των UFOs, μας δείχνουν μερικά πολύ περίεργα ίχνη στην επιφάνεια σε μία περιοχή του Άρη του Βόρειου Πόλου, που ονομάζεται Gemina Lingula.

Με βάση την αναζήτηση του Google Mars Map, πρόκειται για μία πιθανή αρχαία εξωγήινη πόλη, καθώς αυτά τα ανάγλυφα μοιάζουν με κατασκευές και φαίνεται να διαφέρουν αρκετά από τους αμμόλοφους που περιβάλλουν τον βόρειο πόλο του κόκκινου πλανήτη.

Αυτές οι συγκεκριμένες εξωτικές δομές που ξεχωρίζουν, υπολογίζεται να έχουν διάμετρο που κυμαίνεται από 300 έως 600 μέτρα μήκος και ύψος περίπου 40-50 μέτρα. Σύμφωνα με τον Scott Waring, αυτές οι δομές που βρέθηκαν χάρη στο Google Mars αποτελούν σαφή ένδειξη της ύπαρξης αρχαίων πόλεων.

Άραγε, είναι έτσι όπως τα λέει ο Waring, ή μήπως είναι απλά ένας παράξενος – η αλήθεια είναι – γεωφυσικός σχηματισμός που δίνει την εντύπωση στον επεξεργαστή του μυαλού μας την ιδέα τεχνητών δομών και κατασκευών;

Δείτε το βίντεο ή/και εξερευνήστε την περιοχή εδώ:

  • 72°19’22.07″N 10°53’18.80″W

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

City Discovered On Mars With Google Mars Map, UFO Sighting News.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com

loading...