Τα Πιο Ευτυχισμένα Ζευγάρια Είναι οι Κοντές με τους Ψηλούς, σύμφωνα με έρευνα

[20/07/2019 - 07:50]

Τα Πιο Ευτυχισμένα Ζευγάρια Είναι οι Κοντές με τους Ψηλούς, σύμφωνα με έρευνα

Όταν η επιστήμη μιλά, οφείλεις εσύ κι εγώ και όλοι μας να την αφήσουμε τους επιστήμονες να μας πουν αυτά που έχουν να πουν και μετά να κάνουμε σύγκριση, εφόσον αυτό περνά από τα χέρια μας, με την ζωή τριγύρω μας και να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα.

Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που μας λένε οι επιστήμονες είναι πως σε ένα ζευγάρι όπου ο άντρας είναι πολύ ψηλότερος απ’ τη γυναίκα, συμβαίνει να είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

Μια έρευνα στο Konkun University της Σεούλ, λοιπόν, πήρε 7.850 ζευγάρια σχεδόν (δεν τα λες και λίγα…) και κατέληξε το συμπέρασμα πως όσο πιο “ψηλολέλεκας” είναι ο άντρας και όσο πιο “κοντούλα” είναι η γυναίκα, τόσο μεγαλύτερη χημεία υπάρχει ανάμεσά τους. Και αν αποφασίσουν να παντρευτούν, τότε θα έχουν και έναν πετυχημένο γάμο!

Εντάξει, ύστερα μας είπαν πως έπειτα απ’ τα 18 χρόνια συνύπαρξης του ζευγαριού χάνεται αυτή η μαγεία, αφού η γυναίκα δεν ικανοποιείται με τίποτα και άλλα τέτοια. Μην κράζετε εμάς φίλες Προβοκατόρισσες, αλλά το Konkun University.

Επιπλέον, η μελέτη συνεχίστηκε και έδειξε πως μεγάλο ρόλο για να σε καψουρευτεί μια γυναίκα παίζει και η αυτοεκτίμηση-αυτοπεποίθηση που έχεις. Α, και πού ‘σαι; Η έρευνα έδειξε επίσης πως ένας εργοδότης παίρνει πιο στα σοβαρά έναν ψηλό άντρα.

Εσείς τι λέτε για όλα αυτά;

diaforetiko.gr και koyzoylo.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ