Η Φυλή του Βόρειου Πόλου: Οι «Θεοί» που Διέθεταν Ασυνήθιστες Ικανότητες

[16/07/2019 - 10:35]

Η Φυλή του Βόρειου Πόλου: Οι «Θεοί» που Διέθεταν Ασυνήθιστες Ικανότητες

Πρόκειται για μια φυλή που κατοικούσε σε περιοχές κοντά στον Βόρειο Πόλο. Από ελάχιστες πληροφορίες που σώζονται, τους είχε αποδοθεί ο όρος «Θεοί» και διέθεταν ασυνήθιστες ικανότητες. Μπορούσαν να κατανοήσουν την χρωματική «παλέτα της Φύσης» και γενικότερα του περιβάλλοντος που αναλογεί σε 2 εκατομμύρια αποχρώσεις.

Λέγεται ότι, ο κόσμος ήταν τόσο «αγνός» όπως ο παράδεισος. Αυτά τα πλάσματα μπορούσαν να αισθανθούν την ύπαρξη άλλων κόσμων και άλλων όντων με τους οποίους έρχονταν σε επικοινωνία μέσω του πνεύματος. Ακόμη είχαν πρόσβαση στο «αρχείο του σύμπαντος» το αποκαλούμενο «Ακάσα» μέσα από το οποίο μπορούσαν να δουν κόσμους που υπήρξαν πριν αλλά και μελλοντικούς κόσμους.

Καταλάβαιναν τους συμπαντικούς παλμούς του γαλαξία, τις τροχιές των πλανητών καθώς και να συνομιλήσουν με «διάφορους Θεούς». Τα σώματα τους δεν είχαν την υπόσταση που έχουν τα ανθρώπινα αλλά είχαν μια διαφορετική υφή απόκοσμη υφή.

Αποκαλούνταν «οι Γιοι της Σοφίας», και ήταν ερμαφρόδιτες υπάρξεις. Συνεργάζονταν με τον Θεό-Δημιουργό και συνέβαλλαν ενεργά στην διαμόρφωση της γης.

Πριν αποκτήσει την μορφή και τη δομή που γνωρίζουμε και υπάρχει μέχρι τις μέρες μας, στη γη δεν υπήρχε σαφής διαχωρισμός μεταξύ στεριάς και θάλασσας ενώ υπήρχαν και άφθονοι υδρατμοί. Τους είχε δοθεί το ιερό καθήκον να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον το οποίο θα επέτρεπε την συνύπαρξη και άλλων μορφών ζωής. Δεν κατείχαν το «κοινό νου» αλλά έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων.

Για τον ΕΟΕ: Άννα Κβάσνιακ
Επικοινωνείτε στο: [email protected]

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ