Ο Καιρός της «Μεγάλης Αρπαγής» ή «Ανάληψης» Είναι Πολύ Κοντά, ισχυρίζονται ομάδες ανθρώπων

Ο Καιρός της «Μεγάλης Αρπαγής» ή «Ανάληψης» Είναι Πολύ Κοντά, ισχυρίζονται ομάδες ανθρώπων

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με πολλούς από το χώρο των συνωμοσιογράφων, υπάρχουν αρκετές ενδείξεις βιβλικών προφητειών – και όχι επιστημονικών – που σχετίζονται άμεσα με την καταστροφή του πλανήτη μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ρόλος της λεγόμενης «Αρπαγής» ή «Ανάληψης» ή «Απαγωγής» έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα στο διαδίκτυο αφού υποτίθεται, σύμφωνα πάντα με τις δικές τους εκτιμήσεις, συμπίπτει με τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όπως περιγράφεται σε κάποια σημεία της Βίβλου που αφορούν την Δευτέρα Παρουσία.

Για πολλούς πιστούς της θεωρίας αυτής, τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, κάποια από τα οποία σχετίζονται με τυφώνες, ισχυρούς σεισμούς και πλημμύρες, δεν είναι συνάρτηση τίποτε άλλου πέραν της αρχής του τέλους.

Με βάση αυτή την θεωρία συνωμοσίας, όλα αυτά αποτελούν προκαταρκτικά μίας άφιξης εξωγήινων, η οποία είναι όλο και πιο κοντά στην εκπλήρωσή της.

Μάλιστα, το πιο “δυνατό” και τελικό “σημάδι προ του τέλους”, από την προφητεία του Ησαΐα, θα είναι ο Ήλιος που ξαφνικά θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα λάμπει, οπότε ο κόσμος θα παραμείνει στο σκοτάδι. Τότε, όλα θα αλλάξουν.

Ομάδες ανθρώπων που είναι πιστοί των θρησκειών, θεωρούν ότι θα εμφανιστεί ο Ιησούς στην Δεύτερη Παρουσία του εδώ στην Γη, ενώ ομάδες πιστών της ύπαρξης και άλλων όντων πέρα από την Γη, πιστεύουν ότι θα φανερωθούν κοσμικά όντα και, είτε θα “αρπάζουν” όποιον προλαβαίνουν για να τον “σώσουν”, είτε ότι όσοι έχουν συντονιστεί με κάποια ανώτερη δύναμη ή κάποια όντα από άλλη διάσταση, θα “αναληφθούν” στους ουρανούς ή σε άλλες διαστάσεις.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η NASA, καθώς και άλλοι οργανισμοί και πάρα πολλοί επιστήμονες έχουν επανειλημμένα πει και τονίσει ότι τέτοιες θεωρίες είναι ψευδείς και ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί ενώ, ειδικότερα, ότι η Γη δεν κινδυνεύει από κάποια καταστροφή, όπως την εννοούν οι ομάδες αυτές, ούτε κάποιου άλλου είδους. Εσείς τι νομίζετε για όλα αυτά;

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.