Η Πραγματική Κούκλα Άναμπελ που Κάνει Ανθρώπους να Αιμορραγούν και Παραλίγο να Σκοτώσει Δύο

Η Πραγματική Κούκλα Άναμπελ που Κάνει Ανθρώπους να Αιμορραγούν και Παραλίγο να Σκοτώσει Δύο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία υποτιθέμενη καταρραμένη κούκλα τύπου Annabelle, αλλά στην πραγματική ζωή, κάνει τα μάτια των ανθρώπων να αιμορραγούν, ενώ παραλίγο να σκοτώσει δύο άτομα.

Η μυστηριώδης αυτή κούκλα βρέθηκε βαθιά μέσα σε ένα σπήλαιο βόρεια της Νέας Υόρκης το 2016, από δύο φίλους σε ένα ταξίδι τους. Για κάποιο λόγο, τους εντυπωσίασε και την πήραν μαζί τους, πίσω στο σπίτι, οπότε στη συνέχεια ισχυρίστηκαν ότι μαστίζονταν από τρομακτικές εμφανίσεις poltergeist. 

Όταν «άρχισαν να συμβαίνουν τα περίεργα πράγματα», παρέδωσαν την κούκλα στους εμπειρογνώμονες στοιχειωμάτων Greg και Dana Newark, σύμφωνα με την βρετανική Daily Star.

Ο Greg είπε σχετικά: Ήμασταν στο σαλόνι όταν ακούσαμε ένα περίεργο κρακ και υπέθεσα ότι ήταν οι δύο γάτες μας που έκαναν κάποια ζημιά και πήγα στο γραφείο να δω τι είχε συμβεί. Αλλά η πόρτα ήταν κλειστή και οι γάτες δεν φαινόντουσαν πουθενά. Αργότερα τις βρήκα να κρύβονται κάτω από το κρεβάτι!

Στο γραφείο μου – όπου υπήρχε αγαλματίδιο του Εσταυρωμένου πάνω σε ξύλινο σταυρό – ο Χριστός είχε πέσει και μόνο το ένα χέρι του Ιησού ήταν ακόμα συνδεδεμένο με το σταυρό.

Στη συνέχεια, ο Γκρεγκ και η Ντάνα εγκατέστησαν κάμερες που ενεργοποιούνταν με την κίνηση. Λίγες εβδομάδες αργότερα, φαινόταν ότι κάτι συνέβη.

Ο Greg περιγράφει: Μια νύχτα η Dana με ξύπνησε γιατί είδε μια γυναίκα να στέκεται στη γωνία της κρεβατοκάμαράς μας. Στη συνέχεια άρχισαν να εμφανίζονται βρεγμένα αποτυπώματα, στο πάτωμα και στον καναπέ σαν κάποιος να πάτησε επάνω με βρεγμένα πόδια, με θέα στον τοίχο.

Η Πραγματική Κούκλα Άναμπελ που Κάνει Ανθρώπους να Αιμορραγούν και Παραλίγο να Σκοτώσει Δύο
(Pic: SUPPLIED)

Η Κούκλα Crone, όπως ονομάζεται, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Travelling Museum of the Paranormal & Occult, εκεί όπου φιλοξενούνται πολλά παράξενα και στοιχειωμένα αντικείμενα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Λέγεται επίσης, πως ένας άνθρωπος “υπέστη μια κρίση και άρχισε να αιμορραγεί από τα μάτια”, αμέσως μόλις είδε την κούκλα, ενώ άλλοι δυο έπαθαν ατυχήματα με το αυτοκίνητό τους επειδή απλά χλεύασαν την κούκλα, υποστηρίζει ο Greg. 

Όπως φαίνεται, όμως, αυτό το αντικείμενο δεν ήταν τυχερό να μείνει εκεί, καθώς έμοιαζε ιδιαίτερα επικίνδυνο, οπότε το επέστρεψαν στην σπηλιά που βρέθηκε και το έθαψαν, ώστε κανείς να μην μπορεί να το βρει.

“Αυτό το πράγμα απλά ήθελε να πάει πίσω και δεν ήθελε τίποτα να το ενοχλεί” είπε η Ντάνα.

diadrastika.com