Η Λεμούρια Φυλή Κατοικούσε Αρχικά στον «Κόσμο των 4 διαστάσεων» στον Λεγόμενο Κήπο της Εδέμ

Η Λεμούρια Φυλή Κατοικούσε Αρχικά στον «Κόσμο των 4 διαστάσεων» στον Λεγόμενο Κήπο της Εδέμ

Η κατοικία τους βρισκόταν στην Ήπειρο Μου (Mu), μια περιοχή που στις μέρες μας προσδιορίζεται κάτω από τα άγρια κύματα του Ειρηνικού Ωκεανού. Οι πληροφορίες που σώζονται γι’ αυτήν είναι αρκετές με πολλές διακυμάνσεις, μεταξύ δόξας και αρκετές δόσεις δράματος και συνδέεται άμεσα με την «εξέλιξη» της ανθρωπότητας.

Η φυλή των Λεμούριων όπως και οι υποφυλές της, κατοικούσαν αρχικά στον «Κόσμο των 4 διαστάσεων» στον λεγόμενο Κήπο της Εδέμ. Η υπόσταση των σωμάτων είχαν ασύγκριτη ομορφιά και το μέγεθος τους ήταν πάνω από 4 μέτρα δηλαδή Γίγαντες. Είχαν ξεχωριστές ικανότητες και έρχονταν σε άμεση επικοινωνία με τα Ανώτερα Όντα ενώ διέθεταν 2 γένη και αργότερα ακολούθησε ο διαχωρισμός τους. Κατά την ανδρόγυνη φύση τους η αναπαραγωγή τους γινόταν με «αυγά». Όταν επήλθε η διαίρεση στα 2 γένη, η αναπαραγωγή γινόταν μεταξύ τους και κάπως έτσι φημολογείται ότι προκλήθηκε «το προπατορικό αμάρτημα».

Μάλιστα θεωρείται ότι, η δημιουργική ενέργεια (σεξουαλική), μια ενέργεια πολύ δυνατή, ικανή να ανανεώνει και να τροφοδοτεί τα ενεργειακά πεδία «της Μητέρας Γης» η φυλή των Λεμούριων χρησιμοποιούσαν αυτήν την ενέργεια πιο πολύ για την απόκτηση ανώτερων σωμάτων που θα τους εξασφάλιζε την αποκοπή τους από τα δεσμά της ύλης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστά η ανταλλαγή της ενέργειας και να εμφανιστεί ανισορροπία.

Κατόπιν οι Ουράνιες Δυνάμεις αποφάσισαν να επέμβουν στο «γονιδίωμα» του ανθρώπου, με την προσθήκη ενός οργάνου, κέρκος ή αλλιώς Κουνταρτιγουαδόρ, ο οποίος βρισκόταν σε κοινή θέα και εν τέλει αποτέλεσε την ηθική κατάπτωση του ανθρώπου. Μετά από αυτή την επέμβαση επανήλθε μεν η ισορροπία παρ’ όλα αυτά οι Λεμούριοι προσκολλήθηκαν στα γήινα κάνοντας κακή χρήση της δημιουργικής τους ενέργειας και αφήνοντας μια για πάντα τον ανώτερο σκοπό της ύπαρξης τους.

Oι Ουράνιες Δυνάμεις στέρησαν τον κέρκο από το ανθρώπινο είδος, όμως είχε ήδη περάσει στην συνείδηση τους. Πιθανολογείται ότι τα Νησιά του Πάσχα που είναι διακοσμημένα με τεραστίου μεγέθους αγάλματα- πιθανόν να προέρχονται από την φυλή των Λεμούριων. Ακόμη και στην Πολυνησία βρέθηκαν παραπλήσιες αγαλματοκεφαλές, τις οποίες αδυνατούν ιστορικοί και αρχαιολόγοι να τοποθετήσουν χρονικά μέσα στην Ιστορία του Κόσμου.

Για τον ΕΟΕ: Άννα Κβάσνιακ
Επικοινωνείτε στο: [email protected]