Λεύκανση και Σύσφιξη Προσώπου και Λαιμού με Ντομάτα Βρώμη και Γιαούρτι

Λεύκανση και Σύσφιξη Προσώπου και Λαιμού με Ντομάτα Βρώμη και Γιαούρτι

Τώρα το καλοκαίρι χρειαζόμαστε μη φωτοτοξικά συστατικά για να δημιουργήσουμε τις μάσκες μας. Αυτή την μάσκα μπορείς να την κάνεις ακόμη και κάθε ημέρα το καλοκαίρι χωρίς καμία βλαβερή επίπτωση στις κηλίδες.

Το αντίθετο μάλιστα με επιμονή τις σβήνει ενώ λειτουργεί και συσφικτικά δίνοντας σιγά σιγά την λάμψη που όλες θέλουμε για την επιδερμίδα μας.

Τα υλικά που συμπληρώνουν αυτή τη συνταγή:

  • -1 γεμάτη κουταλιά σούπας χυμό ντομάτας.
  • -2 κουταλιές βρώμη.
  • -1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι.

Πως θα την δημιουργήσεις.

Ανακατεύεις όλα τα υλικά και αφού προκύψει ένα μείγμα, εφαρμόζεις  σε πρόσωπο και λαιμό. Αν είσαι σε ακινησία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στα χέρια σου. Έχει εκπληκτικά αποτελέσματα ανάπλασης, σύσφιξης και λεύκανσης ακόμη και σε αυτή την περιοχή. Αφού περάσουν είκοσι λεπτά δράσης της μάσκας, ξεπλένετε με χλιαρό νερό, σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο mystikaomorfias

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

loading...