Περιοχή 51: Το Μεταλλικό Αντικείμενο που Φουντώνει Ακόμα Περισσότερο το Κίνημα Εισβολής (video)

Περιοχή 51: Το Μεταλλικό Αντικείμενο που Φουντώνει Ακόμα Περισσότερο το Κίνημα Εισβολής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Express, μία κάτοικος της Νεβάδα, που βρίσκεται πολύ κοντά στην Περιοχή 51, εγκατέστησε στον κήπο της μια κάμερα με αισθητήρα κίνησης.

Όταν αργότερα εξέτασε το βίντεο, παρατήρησε ένα παράξενο μεταλλικό αντικείμενο που κινούνταν σε απόσταση. Το αντικείμενο είναι μακρουλό και αρκετά παρόμοιο με ένα κλασικό “μεταλλικό ιπτάμενο δίσκο” που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Το βίντεο μεταφορτώθηκε γρήγορα στο κανάλι FilmGuy του YouTube με την περιγραφή: “Εδώ στη Rachel της Νεβάδα, καταγράψαμε ένα ιπτάμενο δίσκο. Έχω αυτό το βίντεο στην κάμερα με αισθητήρα κίνησης. Απίστευτο, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αεροπλάνο ή κάποιο σκάφος. Δεν έχω δει ποτέ αυτό το αντικείμενο πριν. Πολύ ωραίο όμως. “

Δεδομένου ότι η περιοχή Rachel βρίσκεται τόσο κοντά στην Περιοχή 51, περίπου στα 20 χλμ., οι συνωμοσιογράφοι έχουν προφανώς συνδέσει το επίμαχο περιστατικό με την άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση, όπου λέγεται ότι πειραματίζονται με αντιβαρύτητες και άλλου είδους εξωγήινη τεχνολογία, οπότε υποστηρίζουν ότι προέρχεται από εκεί.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, μπορείτε ακόμα να ακούσετε τον θόρυβο του άγνωστου αντικειμένου καθώς διέρχεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας με απίστευτη ταχύτητα. Ο ήχος είναι ακριβώς όπως ενός τζετ, αλλά το αντικείμενο είναι ένας μεταλλικός δίσκος. Ίσως, ο θόρυβος να προέρχεται από τον άνεμο καθώς “σχίζεται” από το αντικείμενο.

Ό,τι κι αν είναι, φουντώνει τα σενάρια για εξωγήινους και UFOs, στην Περιοχή 51, σε μία περίοδο όπου περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι δηλώνουν αποφασισμένοι να κατακλύσουν και να εισβάλουν εκεί, στις 20 Σεπτεμβρίου, ύστερα από μία σχετική δημοσίευση-πρόσκληση στο facebook.

Ήδη στο Λας Βέγκας που είναι η κοντινότερη μεγάλη πόλη της Περιοχής 51 με πληθυσμό μόλις 650.000 κατοίκων, βρίσκεται σε μεγάλη δυσκολία για την φιλοξενία 2 ακόμα εκατομμυρίων ατόμων, καθώς δεν υπάρχουν υποδομές ούτε για τους ανθρώπους ούτε για τα αυτοκίνητά τους. Γενικά, επικρατεί ένας μεγάλος χαμός.

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έχει ήδη προειδοποιήσει ότι διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να απωθήσει τον οποιονδήποτε εισβολέα, ενώ ο Thornton TD Barnes που ήταν στην προστασία της Περιοχής 51 στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και του ’70, πιστεύει ότι ο στρατός θα αντιμετωπίσει μία ενδεχόμενη εισβολή ως τρομοκρατική επίθεση, γεγονός που δεν θα αρέσει σε κανέναν.

Το τι θα γίνει στο τέλος, αν όλη αυτή η κινητοποιήσει που λέγεται πως ξεκίνησε ως αστείο, θα ματαιωθεί ή θα υλοποιηθεί, θα το μάθουμε εν καιρώ όσο πλησιάζει το χρονικό διάστημα που έχει οριστεί. Μέχρι τότε δείτε το αντικείμενο που ξεσηκώνει πολύ κόσμο αυτής της κινητοποίησης:

2019 UFO sighting near Area 51

diadrastika.com

loading...