Το Μήνυμα και Φωτογραφίες των Έκτης Διάστασης Πτερωτών Όντων της Blue Avians, Μελών του Γαλαξιακού Συμβουλίου

Το Μήνυμα και Φωτογραφίες των Έκτης Διάστασης Πτερωτών Όντων της Blue Avians, Μελών του Γαλαξιακού Συμβουλίου

Αισθανόμενοι τις υψηλές δονήσεις αγάπης αυτού του κοριτσιού, ονόματι Thuany, καλοπροαίρετες φωτεινές οντότητες του Γαλαξιακού Συμβουλίου την πλησίασαν και εκείνη τραβώντας αμέσως διαδοχικές φωτογραφίες με την φωτογραφική της μηχανή επάνω στην αντανάκλαση του ηλιακού φωτός, κατάφερε να τις αποθανατίσει, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Για πρώτη φορά έχουμε την μεγάλη τιμή να βλέπουμε αποτυπωμένα σε φυσική εικόνα όντα ανώτερων διαστάσεων, μελών του Γαλαξιακού Συμβουλίου, τα οποία βρίσκονται στη Γη για να εκδηλώσουν την αγάπη τους προς εμάς και να μας βοηθήσουν στην ανέλιξη μας σε ανώτερες διαστάσεις..

Στην μίνι συνέντευξη που έδωσε η Τhuany στον Corey Goode, στέλλνει προς την ανθρωπότητα το ακόλουθο μήνυμα:

“Εμείς είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας. Εμπιστευόμενοι τον εαυτό μας μπορούμε να εκδηλώσουμε και να δημιουργήσουμε αυτό που σκέφτεται η συνείδηση του πνεύματος μας. Με αυτόν τον τρόπο μπόρεσα κι εγώ να βιντεοσκοπήσω αυτές τις οντότητες, πίστεψα βαθιά μέσα μου ότι μπορώ να το κάνω και το κατάφερα. Οι δυνάμεις μας είναι απεριόριστες σε αυτό το σύμπαν”.

To παρακάτω βίντεο περιέχει πολλές πανέμορφες εικόνες και ανεξάρτητα από το αν κάποιος γνωρίζει αγγλικά ή όχι, μπορείτε να θαυμάσετε και να απολαύσετε τα Ιερής Γεωμετρίας πρόσωπα των όντων του Γαλαξιακού Συμβουλίου, για πρώτη φορά και σε φυσική εικόνα και να αισθανθείτε τις υψηλές δονήσεις αγάπης των όντων αυτών, καθώς και την υψηλή συχνότητα αγάπης που φέρει η Thuany στον λόγο της, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της. Βάλε το email σου στην φόρμα εγγραφής για να λαμβάνεις τα άρθρα μας

Απολαύστε το βίντεο εδώ:

Behind the Scenes w/ Corey Goode & David Wilcock at the Conscious Life Expo

Nicos Kastanias