Ένα Μητρικό Σκάφος που Ταξιδεύει στον Ουρανό της Victoria ή ένα απλό σύννεφο; (video)

Ένα Μητρικό Σκάφος που Ταξιδεύει στον Ουρανό της Victoria ή ένα απλό σύννεφο;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω εξετάζεται ένα ζευγάρι των τυφώνων που σχηματίζονται στον Ειρηνικό Ωκεανό, καθώς και άλλα μετεωρολογικά στοιχεία.

Ωστόσο, εκεί που θα σταθούμε είναι σε μία εκπληκτική φωτογραφία από ένα αντικείμενο που φέρνει στο μυαλό ένα γιγαντιαίο μητρικό σκάφος στον ουρανό, που έστειλε η Karen από την Victoria.

Εκ πρώτης όψεως, πραγματικά το αντικείμενο θυμίζει κάτι τέτοιο, όμως, οι σκεπτικιστές όπως και οι μετεωρολόγοι θα ισχυριστούν, όπως αναμένεται, ότι πρόκειται για ένα σύννεφο που έχει πάρει ένα σχήμα που θυμίζει κάτι από ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Πράγματι, εύκολα θα μπορούσαμε να πειστούμε για την άποψη των επιστημόνων, όμως, είναι εκπληκτικό ότι μόλις πρόσφατα, ένα παρόμοιου μεγέθους αλλά ολοστρόγγυλο αντικείμενο που στέκει ακίνητο μέσα στην καταιγίδα, καταγράφηκε σε βίντεο.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ένα αντρόγυνο από το Necedah του Wisconsin στις ΗΠΑ, παρακολουθούσαν την καταιγίδα. Όταν κάποια στιγμή φώτισε το σκοτάδι μία αστραπή, φανερώθηκε στιγμιαία μια ολοστρόγγυλη φιγούρα που φαινόταν πολύ περίεργη από την αρχή. Αυτό το σύννεφο που διαγράφηκε είχε ένα τέλειο φακοειδές σχήμα, δεν κινούνταν, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά παρέμενε ακίνητο σαν να απορροφούσε ενέργεια από κεραυνό.

Μάλιστα, η γυναίκα του, υποστήριξε πως με το φως της αστραπής που φανέρωσε το αντικείμενο, συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν σύννεφο, αλλά φαινόταν να είναι ένα γιγαντιαίο διαστημόπλοιο κρυμμένο ανάμεσα στα πραγματικά σύννεφα.

Φυσικά, όλα αυτά είναι υποθέσεις και προσωπικές εκτιμήσεις που πηγάζουν μέσα από αντικείμενα παράξενου σχήματος στον ουρανό που μπορεί να είναι σύννεφα αλλά δίνουν την εντύπωση ότι μπορεί και να μην είναι.

Εσείς τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι; Τι είναι αυτό μεγάλο αντικείμενο που παραπέμπει άμεσα σε μητρικό σκάφος;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Once AGAIN a possible MAJOR storm in an UNLIKELY place!

diadrastika.com

loading...