Γιατί το Κοκό στο Μπάνιο Είναι μία Πολύ Δύσκολη Υπόθεση όσο φανταστικό κι αν φαίνεται στις ταινίες!

[23/07/2019 - 12:53]

Γιατί το Κοκό στο Μπάνιο Είναι μία Πολύ Δύσκολη Υπόθεση όσο φανταστικό κι αν φαίνεται στις ταινίες!

Στις ταινίες που βλέπουμε στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση, μερικές φορές οι πρωταγωνιστές ακολουθούν το σενάριο που λένε ότι πρέπει να το κάνουν στο μπάνιο, στην ντουζιέρα. Ο σκηνοθέτης, λοιπόν, φροντίζει να φαίνεται εκπληκτικό, τόσο που να θέλεις να το δοκιμάσεις και εσύ.

Αν σου αρέσει το κοκό στο μπάνιο είτε δεν το έχεις κάνει ποτέ στο μπάνιο και σε ιντριγκάρει σαν ιδέα, είτε το μπάνιο σου είναι κάτι (αρκετά) πιο πολυτελές από το συμβατικό μπανιέρα-ντουζ, είτε είσαι δελφίνι.

Το κοκό κατά τη διάρκεια του ντουζ είναι απαράδεκτο, είναι επικίνδυνο και δεν είναι καθόλου ευχάριστο –στις περισσότερες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο in2life.gr, έχουμε τα εξής:

Βρίσκεσαι σε αυτήν την αμήχανη θέση

Βρίσκεσαι κυριολεκτική σε αυτήν την αμήχανη θέση, ή αν προτιμάς, στάση. Για να το κάνεις στο μπάνιο και να βρεις την κατάλληλη στάση, πρέπει να έχεις το κάθισμα μπανιέρας με το οποίο τόσο έχουμε γελάσει τότε που το διαφήμιζαν στις τηλεπωλήσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση, καμία θέση δεν είναι βολική. Ακόμη κι αν έχεις πατάκι στο μπάνιο, αυτό με τις βεντούζες –ίσως και να γλιστράς περισσότερο με αυτό κάτω από τα πέλματα σου. Ακόμη κι αν έχεις προνοήσει τοποθετώντας λαβές στους τοίχους. Όποια κι αν είναι η συνθήκη, θα καταλήξεις κάπως έτσι.

Γιατί μπορεί να καταλήξεις στο ΚΑΤ

Ξέρεις ότι το μπάνιο είναι το πιο επικίνδυνο δωμάτιο του σπιτιού, κι όμως εσύ από όλα τα δωμάτια επιλέγεις το μπάνιο για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου –λες και του μπάνιου δεν του έφταναν όλες οι άλλες ανάγκες που ικανοποιεί.

Κι έστω ότι εκεί που πάει να γλιστρήσει ο ένας από τους δύο σας, ο άλλος προσπαθεί να τον μαζέψει. Το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε και οι δύο στα επείγοντα με βαριές κακώσεις.

-Γεια είμαι υγρή –Γεια σου Γρη, είμαι ο Κώστας

Η μόνη περίπτωση η γυναίκα να είναι υγρή κατά το σεχ στο ντουζ, είναι να την λένε Γρη. Όσο σουρεαλιστικό κι αν ακούγεται, το νερό κάνει τη γυναίκα λιγότερο υγρή. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμη κι αν υπάρχει λιπαντικό, τα πράγματα εκεί κάτω έχουν «στεγνώσει» τόσο που ακόμη και το λιπαντικό μπαίνει δύσκολα.

Μία κρύο μία ζέστη

Έστω ότι τα έχετε κανονίσει όλα –έχετε πάρει το κάθισμα μπάνιου για παράδειγμα. Ανοίγετε τη ντουζιέρα, ρίχνετε νερό ο ένας στον άλλο αισθησιακά, φιλιέστε κλπ. Κάποια στιγμή το νερό θα το κλείσετε, γιατί ως γνωστόν το νερό αφαιρεί τα φυσικά έλαια του οργανισμού με αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνεται η εισαγωγή-εξαγωγή.

Λίγα δευτερόλεπτα αφού κλείσετε το νερό, κάποιος από τους δύο θα κρυώσει, οπότε θα ανοίξετε και πάλι τη βρύση. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι αν είναι να το κάνετε στο μπάνιο, είναι καλύτερα να κάνετε στο χαλάκι.

Οι άμυνες πέφτουν

Ο συνδυασμός νερού και έλλειψης λιπαντικού ένα πράγμα μπορεί να προκαλέσει: σπάσιμο προφυλακτικού. Η συνέχεια μπορεί να αποβεί μοιραία για τα επόμενα 18 χρόνια της ζωής σου.

in2life.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ