Μυστηριώδης Ανθρωποειδής Φιγούρα Περιφερόταν στο Δάσος και την κατέγραψαν σε βίντεο

Μυστηριώδης Ανθρωποειδής Φιγούρα Περιφερόταν στο Δάσος και την κατέγραψαν σε βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία μυστηριώδης και περίεργη φιγούρα εντοπίστηκε από την αυλή του Jay Kooper στις 24 Ιουνίου 2019, στο Waterford του Connecticut. Στο πλάνο μπορούμε να δούμε κάτι να κινείται από το δεξί μέρος της οθόνης το οποίο φαίνεται να σκύβει, αλλά η ταχύτητα του τρόπου με τον οποίο κινείται αυτό το “πλάσμα” είναι εκπληκτική.

Ό,τι κι αν ήταν, βρισκόταν παράνομα στην ιδιοκτησία του Kooper, οπότε μόλις το είδε, να περπατάει τριγύρω και να παρακολουθεί από το δάσος, το οποίο είναι μέρος της περιουσίας του, άρπαξε την κάμερά του και όταν βγήκε έξω για να δει αν μπορούσε να εντοπίσει, του σηκώθηκαν οι τρίχες με αυτό που είδε.

Μερικές φορές, μπορεί να είμαστε επηρεασμένοι από ταινίες θρίλερ και επιστημονικής φαντασίας με εξωγήινους και παράξενα τέρατα, οπότε “βλέπουμε” πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όμως το “πλάσμα” αυτό υπάρχει και βρίσκεται εκεί, ενώ υποστηρίζεται πως χρησιμοποιεί κάποιο είδος “ασπίδας” για να μην φαίνεται καθαρά.

Ίσως, να υπάρχει η πιο απλή εξήγηση του κόσμου για αυτό το ταχύτατο “πράγμα” που καταγράφηκε, χωρίς να είναι απαραίτητα κάποιος εξωγήινος -όχι ότι μπορούμε να το αποκλείσουμε. Πάντως σίγουρα, λίγα ανθρωποειδή ζώα, ίσως, θα μπορούσαν να κινηθούν με τέτοια ταχύτητα, αλλά τέτοια δεν φαίνεται να έχει στην ιδιοκτησία του ο Jay Kooper.

Δείτε και εσείς το βίντεο και, ίσως, να βγάλετε κάποιο λογικό συμπέρασμα:

Humanoid Figure Caught Stalking In The Woods. Waterford, Connecticut

diadrastika.com

loading...