Νταϊάνα: Θρίλερ με την Άγνωστη Κόρη της που Δολοφονήθηκε στην Κρήτη

Νταϊάνα: Δολοφόνησαν άγρια το άγνωστο παιδί της Πριγκίπισσας?… Αποκάλυψη-σοκ που προκαλεί σεισμό στο παλάτι!

Δολοφονήθηκε στην Κρήτη η μυστική κόρη της Νταϊάνα και του Καρόλου σύμφωνα με δημοσιεύματα, και στο παλάτι έχει προκληθεί σεισμός!

Πριν λίγους μήνες το περιοδικό Globe είχε δημοσιοποιήσει την απίστευτη ιστορία της μυστικής κόρης που είχε αποκτήσει ο Κάρολος και η Νταϊάνα από… σπόντα.

Να θυμίσουμε ότι όπως αναφέρεται, η άγνωστη κόρη της Νταϊάνα, λέγεται ότι γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981, δέκα εβδομάδες μετά τον βασιλικό γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα, με ένα πολύ παράδοξο τρόπο που κανείς δεν περίμενε.

Παράλληλα με αυτή την είδηση, κυκλοφορεί και μία ακόμα: πως ένας 4χρονος είναι η μετενσάρκωση της πρ. Νταϊάνα και ότι γνωρίζει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την ζωή της, όπως ισχυρίζεται ο πατέρας του

Στο θέμα μας, τώρα, όπως διαβάζουμε στο europost.gr, η 34χρονη Sarah, η οποία ήταν η πρωτότοκη κόρη και δικαιωματική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας… δολοφονήθηκε!

Όπως αναφέρει με νέο ρεπορτάζ το περιοδικό Globe, η Sarah Windsor βρέθηκε νεκρή στις 15 Μαΐου στην χώρα μας και στο νησί της Κρήτης. Λίγες μέρες αργότερα είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί το Buckingham για να γνωρίσει την βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά.

Το ρεπορτάζ όμως δεν τελειώνει εκεί με τις απίστευτες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με αυτό, εντολή για την δολοφονία στις μυστικές υπηρεσίες έδωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος, ώστε η ιστορία της να μην βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Νταϊάνα: Δολοφόνησαν άγρια το άγνωστο παιδί της Πριγκίπισσας?… Αποκάλυψη-σοκ που προκαλεί σεισμό στο παλάτι!

Πάντως τα βρετανικά ΜΜΕ φαίνεται να διατηρούν επιφυλάξεις για τα συγκεκριμένα αυτά δημοσιεύματα, αφού το Globe, σε προηγούμενο χρόνο και δη το 2012, είχε «θάψει» τη βασίλισσα Ελισάβετ.

europost

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.