Ολόκληροι Εξωγήινοι Μηχανισμοί στον Άρη και τη Σελήνη, μπροστά στα μάτια μας; (video)

Ολόκληροι Εξωγήινοι Μηχανισμοί στον Άρη και τη Σελήνη, μπροστά στα μάτια μας;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες, ή μήπως εκατοντάδες χιλιάδες εκατομμύρια και εκατομμύρια δεκάδες εκατομμυρίων φωτογραφίες από οτιδήποτε έχει φωτογραφηθεί πέρα από την Γη.

Τα νούμερα είναι ασύλληπτα και το μυαλό αδυνατεί να εστιάσει σε τέτοιους αριθμούς. Όμως, στο βίντεο που ακολουθεί και στους επίσημους συνδέσμους της NASA, θα δείτε μερικές μόνο εικόνες από την Σελήνη και τον Άρη που, σύμφωνα με διάφορους ειδικούς – αλλά όχι ειδικούς των επίσημων οργανισμών – αποτελούν ισχυρές αποδείξεις ενός εξελιγμένου τεχνολογικά κόσμου που κάποτε έζησε σε αυτά τα ουράνια σώματα, αλλά δεν αποκλείεται να ζει ακόμα κάπου εκεί κρυμμένος.

Οι φωτογραφίες αυτές υποδηλώνουν άμεσα ή έμμεσα, πως τα ευρήματα που θα δείτε μέσα σε αυτές δεν αποτελούν μέρος του φυσικού περιβάλλοντος από τις περιοχές που συλλέχθηκαν, αλλά έχουν αυτό το “κάτι άλλο” που ισχυροποιεί τις θεωρίες τους περί εξωγήινης ζωής και τεχνολογίας από νοήμονα όντα.

Άραγε, πρόκειται για πραγματικά ευρήματα εξωγήινης τεχνολογίας, ή απλές παρειδωλίες και φυσικούς σχηματισμούς που μπερδεύουν το μυαλό μας;

Παρακολουθείστε τους συνδέσμους και το βίντεο που ακολουθεί για να τα δείτε και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Mars and Moon Evidence Right in Your Face!

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...