Πέντε Φορές που τα Μυστικά της Περιοχής 51 Εκτέθηκαν σε Αυτόπτες Μάρτυρες Καταλάθος (video)

Πέντε Φορές που τα Μυστικά της Περιοχής 51 Εκτέθηκαν σε Αυτόπτες Μάρτυρες Καταλάθος

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η ανθρώπινη περιέργεια είναι μεγάλη υπόθεση και μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε τρομερές ανακαλύψεις αλλά μπορεί και να σε στείλει στον άλλο κόσμο, αν δεν είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου.

Όμως, η περιέργεια κορυφώνεται σε ό,τι έχει να κάνει με απαγορευμένες περιοχές και ειδικότερα όταν σου λένε ότι εκεί δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό. Τότε, γιατί είναι απαγορευμένες;

Η Περιοχή 51, είναι μία αμερικανική στρατιωτική βάση, μία από τις λίγες που έχουν ειπωθεί τόσα πολλά χωρίς κανείς να είναι σίγουρος για το τι συμβαίνει εκεί μέσα. Αν υπάρχουν μυστικά του στρατού που δεν πρέπει να γίνουν γνωστά στον έξω κόσμο, ή αν υπάρχουν εξωγήινοι που φρουρούνται ή εάν συνεργάζονται με τους ανθρώπους της περιοχής…. Οι φήμες είναι πάρα πολλές αλλά τι ισχύει τελικά;

Είναι σχετικά εύκολο να παρακολουθήσετε την βάση από πολύ μακριά, αλλά εάν πλησιάσετε κοντά, τότε θα έχετε να κάνετε με τον νόμο, αναλόγως με το πόσο κοντά έχετε φτάσει ή τι είδους παραβίαση έχετε κάνει.

Κάποιοι, λοιπόν, πλησίασαν, είδαν, κατέγραψαν και έγιναν αυτόπτες μάρτυρες, όπως ισχυρίζονται, από περίεργα πράγματα που συνέβαιναν εκεί, την περίοδο που την παρακολουθούσαν.

Όπως, είναι φυσικό και επόμενο, καμία αρχή δεν παραδέχεται τίποτα από όλα αυτά, ακόμα κι αν είναι πραγματικά αληθινά. Όμως, το τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο μένει στον κάθε χρήστη να το κρίνει, αφού πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο, τόσο οι μαρτυρίες όσο και οι καταγραφές να είναι ψεύτικα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε πέντε φορές που τα μυστικά της Περιοχής 51 εκτέθηκαν σε αυτόπτες μάρτυρες καταλάθος:

5 Times AREA 51 Was Exposed to the Public!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com